Menu Tickets

Elke editie van Elfia staat of valt met onze vrijwilligers. Zonder deze groep hard werkende vrijwilligers zouden onze evenementen niet op het huidige hoge niveau gekomen zijn.

Let op! Voor Elfia Arcen 2020 hebben we voldoende aanmeldingen.

Wil je op de hoogte blijven wanneer de inschrijvingen voor Elfia Haarzuilens 2021 van start gaan? Schrijf je hier in als geïnteresseerde!

Snel naar...

Deze groep vrijwilligers is ondertussen een grote, liefhebbende familie geworden. Een familie die elk jaar weer een beetje groter wordt. Onder het motto ‘work hard, play hard’ zorgen het kernteam en de vrijwilligers ervoor dat alle werkzaamheden voor, tijdens en na het evenement probleemloos verlopen.

Wil je ook deel uitmaken van onze familie van Elfia vrijwilligers? Bekijk dan hier welke rol voor jou is weggelegd!

Naast een kernteam van vaste medewerkers werkt Elfia al sinds het begin van haar bestaan met vrijwilligers. Personen die het leuk vinden om achter de schermen mee te kijken en zelf een bijdrage te leveren aan het grootste Fantasy Festival van Europa. Kenmerkend voor deze groep is een grote betrokkenheid, verantwoordelijkheid en een unieke teamspirit.  Samen zetten we onze schouders onder uitdagingen en vieren we als team behaalde successen.

Tijdens de opbouw- en afbouwdagen wordt er keihard gewerkt, maar er is natuurlijk ook ruimte om plezier te maken. Tijdens de traditionele kampvuuravonden wordt er gezongen, gelachen, gegeten en gedronken. Er worden verhalen verteld, vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt. Als Elfia vrijwilliger help je ons evenement dat extra beetje magischer te maken.

Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties beschikbaar, voor zowel door de week als in het weekend. Voor alle functies geldt dat je gemotiveerd bent, niet bang om je handen uit je mouwen te steken en zowel zelfstandig als in teamverband kunt functioneren. De dagen als vrijwilliger bij Elfia kunnen lang zijn en je bent hard aan het werk, maar in de avond is er altijd tijd voor gezelligheid en bijkomen van de dag.

Nadat we je aanmelding hebben ontvangen kijken we op basis van je opgegeven vaardigheden en voorkeuren in welk team wij je het beste vinden passen. Als je geselecteerd bent ontvang je van ons een rooster en een informatiepakket. Hierin vind je onderanderen informatie over onze crewcamping, wat je mee moet nemen en wat wij allemaal voor je regelen en hoe je via onze vrijwilligersgroep op Facebook een lift of onderdak kunt organiseren.

In het weekend houden we wat tijd op je rooster vrij zodat je over het festival kan struinen en genieten van de Elfiaanse sfeer.