Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2024

18 januari 2024

Nieuwe anchor man Elfia Costume Parade!

Manuel kruipt in de huid van de majestueuze anchorman voor de Elfia Costume Parade, gekleed in een betoverende creatie gemaakt door deze illustere Disney-ontwerper en kostuum tovenaar.

Manuel d'Andrea

Onze geliefde professor, uncle Roly, was de architect achter het transformeren van de Elfia Costume Parade in ‘the Greatest Show’ of Elfia en de rijken daarbuiten. Zijn grillige commentaar en gedurfde oordelen maakten van de Kostuumparade een losbandig avontuur. De tijd is echter gekomen om de allure van de Costume Parade uit te breiden naar het domein van de internationale Cosplay Awards. En wie kan deze overgang naar het cosplay-sterrendom beter orkestreren dan de Italiaanse supernova van talent, Manuel d’Andrea?

Toch krijgt Roly geen minuut de tijd om te gaan genieten van een rijk pensioen! Naast zijn vermaarde lezingen en zijn gewaardeerde rol als maarschalk van het Elfia Diplomatiek Korps, zal hij boeiende nieuwe segmenten introduceren in de Elfia-showcase. Binnenkort zullen we meer over deze boeiende toevoegingen ontrafelen.

Te midden hiervan kondigen we met trots aan dat Manuel ook een nieuwe rol is begonnen als artistiek directeur van Elfia. Zet je schrap, want er zijn nog meer betoverende onthullingen aan de horizon. ✨