Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2024

26 maart 2024

Magische herinneringen: Elfia Souvenirs & Bethesda Merch

Ben je al volop bezig met het voorbereiden van je reis naar het Koninkrijk Elfia? Fantastisch! Wat nog fantastischer is, is dat je na het evenement een vleugje van die magische Elfiaanse sfeer mee naar huis kunt nemen. Net zoals elk vakantieland, heeft het Koninkrijk Elfia een breed scala aan prachtige souvenirs om je bezoek onvergetelijk te maken. Bij elke editie voegen we nieuwe betoverende items toe aan onze souvenir-collectie!

Elfia Souvenirs

Of je nu op zoek bent naar betoverende Elfiaanse schatten of praktische souvenirs, onze Elfia Souvenir Shop heeft voor elk wat wils. Van de iconische Elfia-pins en magneten tot polsbandjes, autostickers, mokken en nog veel meer. Er valt een schat aan Elfiaanse snuisterijen te ontdekken, perfect voor jezelf of om cadeau te geven. Kom zeker eens een kijkje nemen!

Enkele hoogtepunten? Natuurlijk!

Voor de ware Elfia-fans hebben we exclusieve Kingdom of Elfia-vlaggen, verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Die mag je niet missen! Wat is er nu beter dan Elfia Independence Day op 7 april te vieren door trots je eigen vlag te laten wapperen?

 

Wil je je Elfia-avonturen delen met vrienden of familie die er niet bij konden zijn? Haal dan een van onze speciale Elfia-ansichtkaarten en schrijf alle spannende avonturen op die je hebt meegemaakt. De perfecte manier om ze mee te laten genieten!

 

Bovendien zijn er ook gloednieuwe souvenirs te vinden op de aankomende Elfia. Uiteraard is er een nieuwe pin, maar deze editie introduceren we ook de gloednieuwe Elfia Tote Bag. Het staat in de sterren geschreven dat deze tas een absolute must-have accessoire is voor elke Elfiaanse avonturier!

 

 

 

Bethesda Merchandise

Naast onze traditionele Elfia-merchandise hebben we een speciale verrassing in petto voor de aankomende Elfia: unieke Bethesda-merchandise vind je deze editie bij onze Elfia Souvenir Shop. Binnenkort onthullen we meer details, dus houd ons in de gaten!

Heb je vragen of fantastische idee├źn voor Elfia-merchandise? Onze merch-elfjes staan klaar om je te helpen. Of je nu advies nodig hebt of gewoon je enthousiasme wilt delen, ons team staat paraat om ervoor te zorgen dat je Elfia-winkelervaring niets minder dan betoverend is!