Elfia Arcen

- 21 & 22 september 2019 -
Menu Tickets

Een wereld van Fables & Fairytales gaat voor je open zodra je op 21 en 22 september over de grens tussen fantasy en realiteit stapt. Creëer je eigen verhaal in een heerlijke september zon tijdens Elfia Arcen 2019!

We houden allemaal van verhalen. We zijn er voor geboren. Jouw leven is in feite een lang verhaal, net zoals dit het geval is met mijn leven. En regelmatig verbinden onze verhalen zich met elkaar en zitten we opeens in hetzelfde verhalenschuitje. De grote vraag wordt dan alleen: wie schrijft het verhaal?

Vaak hebben wij het gevoel dat iemand anders de pen in handen heeft en dat wij geen invloed hebben op de gebeurtenissen in ons levensverhaal. We laten ons leven leiden door vaak onbekende verhalenvertellers die niet altijd goede bedoelingen met ons voor hebben.

Maar wat als er een wereld is waarin jij in alle rust je eigen verhaal kan vertellen? Waarin niemand druk op je uitoefent om zijn verhaal te volgen en niet de jouwe. Waarin verhalen harmonisch in elkaar overvloeien en je over elkaar heen tuimelt van enthousiasme om elkaars verhaal aan te vullen? Waarin je een enorm plezier ontwikkelt om een hoofdrol te spelen in die verhalen? En vooral: waarin je je grootste kracht ontdekt, de geheime saus, het magische ingrediënt van jouw leven: verwondering. Verwondering doet je ogen openen. Het laat je opeens alle schoonheid om je heen zien; alle schoonheid van de natuur maar ook alle schoonheid in de mensen om je heen. Met verwondering ontdek je opeens glinsterende diamantjes in zelfs de vervelendste mensen. En het maakt dat de diamant in jezelf ook gaat flonkeren.. En omdat verwondering zo onschuldig is, is het ook ontwapenend en heeft het een enorme aantrekkingskracht.

Het koninkrijk Elfia is die wereld waarin dit allemaal kan gebeuren. Waarin verwondering niet aan leeftijd gebonden is. Waarin je het kleinste kind de grootste ogen ziet opzetten en de meest verlegen volwassenen tot de mooiste personages ziet opbloeien.
Elfia is die wereld waarin droom en realiteit samenvloeien, waarin je nooit alleen droomt en waarin je kan ervaren dat verwondering de wereld nog lang niet uit is. Welkom in het koninkrijk van verwondering, welkom in Elfia!

 

Alle elfjes opgelet! Ga voor de ultieme festivalervaring op Elfia Arcen met Woov. Creëer en deel je eigen timetable, geniet van je favoriete artiesten én raak nooit meer je mede elven kwijt! Download nu de Woov app door hier te klikken!