Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Elfia, het land waar je je dromen tot leven kunt brengen en delen met anderen. Een Rijk met een eigen vlag, paspoort en volkslied, geleid door een koninklijk staatshoofd die jaarlijks wordt gekozen. Kijk voor een overzicht van de ex-royals hier

 

MARTIALE WET

Het koninkrijk Elfia bevindt zich op een van de eigenaardige eilanden van Planeet Eve. Elfia is een hilarische mix van rassen. Elven, dwergen, draken, orks en mensen leven samen in wat je een fantasie sitcom zou kunnen noemen. Hoewel deze rassen erin geslaagd zijn om zich door de eeuwen heen te verbinden, kunnen de mensen, trouw aan hun aard, niet weerstaan aan het veroorzaken van drama onder elkaar. Hun drang naar vooruitgang leidt vaak tot conflicten, en sommige van deze schermutselingen zouden een soapserie naar de kroon kunnen steken.

Maak kennis met koning Roel, een mens, die eigenlijk met pensioen zou gaan in april 2023, maar het onverwachte Vikingfeest in september had andere plannen. Het Elfia-leger, onder leiding van Roel, bood dapper weerstand en wist de belangrijkste aanval te dwarsbomen. Helaas ontvoerde de woeste Ivar koning Roels zoon te midden van de chaos. Nu, met de martiale wet volledig van kracht, zijn de verkiezingen uitgesteld.

Desondanks zullen er verkiezingen zijn. We kijken uit naar een start in juni 2024.

Wil jij de volgende koninklijke leider worden?

Als je jezelf ziet als hét koninklijke materiaal van Elfia, stuur dan een e-mail naar elfoffice@elfia.com tussen 1 mei en 1 juni 2024. Vertel ons jouw verhaal in woorden, wat foto’s en misschien zelfs een video waarom jij dé echte deal bent. Belangrijke Elfianen zullen de e-mails ontvangen en ze doorgeven aan de maarschalk van het Diplomatieke Corps. Deze elitegroep van Elfia-ambassadeurs, die nu indrukwekkende elf leden telt, zal hun favoriet uitkiezen. Maak je klaar; de nieuwe heerser wordt onthuld in juni, en tegen september 2024 zal hij of zij de kroon dragen als de grote baas van Elfia.

Laat de koninklijke fratsen beginnen!

Koning Roel
Huidige koning Elfia