Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September
17 april 2024

Lancering Eerste Vegan Manga Chocolade ‘Drach-OC’

Maak je klaar voor een Manga Drakenavontuur met de Lancering van de Eerste Vegan Manga Chocolade 'Drach-OC'!

Haarzuilens 2024

Persbericht

Kuala Lumpur, 5 april 2024 – Bereid je voor op een voorproefje van pure verbeelding terwijl we de allereerste Vegan Manga Chocolade, ‘Drach-OC’, onthullen tijdens de grote productlancering op het Koninkrijk van Elfia op zaterdag 20 april. Sluit om 13:30 uur bij ons aan voor een onvergetelijke ervaring in de Giostra Fortunia Magic Mirror Tent!

Ervaar de magie terwijl je geniet van onze veganistische chocolade, vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de weelderige regenwouden van Zuidoost-Azië. Duik in de wereld van Drach-OC, waar elke hap je meeneemt op een reis langs drakenhelden zoals Drach-OC, Riven, Mizuki en nog veel meer.

Maar dat is niet alles! Omarm het avontuur elke maand met de release van een nieuw hoofdstuk, beschikbaar gratis in onze Chocolate Dragon Treasure Chests, gevuld met 160 gram heerlijke drakeneieren. Als alternatief kunt u de hoofdstukken gratis bekijken op onze website, https://drach-oc.com.

Bestel nu uw chocoladeboxen – inclusief 80-gram klassiek donker, 80-gram zacht melk en 160-gram drakenschattenkisten – vanaf 8 april op onze website of haal de uwe op tijdens het Kingdom of Elfia festival op 20 en 21 april.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via hello@drach-oc.com of bezoek onze website.

Mis dit epische avontuur in de wereld van ‘Drach-OC’ niet – waar chocolade manga ontmoet en magie!

Culture Choc Sdn Bhd

Kuala Lumpur

shirley@culturechoc.net
abir@culturechoc.net