Menu Tickets

You’ll never dream alone. Dat is het uitgangspunt van Elfia. Samen dromen, samen creëren. Voorbij de grenzen van de verbeelding. Binnen een kader van respect voor elkaar en alleen beperkt door de grenzen van je eigen creativiteit, laten wij dromen uitkomen en bieden wij een platform voor oprechte bewondering en verwondering.

Lees meer over ...

De fundamenten van Elfia worden in 1994 gelegd door broer en zus Stefan en Helena met de opening van een kleine game- en boekenwinkel in Delft: de Elf Fantasy Shop. Diverse winkels en een eigen Magazine volgen, uiteindelijk resulterend in een totaal nieuw en uniek festivalconcept dat in 2001 wordt gelanceerd (en sindsdien veelvuldig gekopieerd): de Elf Fantasy Fair.

Samen met een steeds groter wordende familie van enthousiaste vrijwilligers wordt deze Fair vervolgens jaarlijks georganiseerd, om bezoekers door middel van onder andere het maken (en dragen) van kostuums, tekeningen, schilderijen, muziek, fotografie, body art en voertuigen uiting te laten geven aan hun dromen. In 2013 gaat men verder onder de naam Elfia™, met een voorjaarseditie bij kasteel Haarzuilens (Utrecht) en een herfsteditie in Arcen (Limburg).