Elfia Arcen

- 18 & 19 september 2021 -
Menu Tickets

We willen jou er dolgraag bij hebben

Maak je kostuum maar af! Elfia, het land van jouw dromen, wacht op je!
 • omdat we een ‘doorstroom activiteit’ zijn mogen we helaas slechts 40% van het normale aantal bezoekers toelaten, zodat we binnen de Corona maatregelen kunnen vallen
 • wel kunnen we nog een laatste 1.000 extra tickets per dag in de verkoop doen. De verkoop van deze laatste 2x 1.000 tickets start op vrijdag 20 augustus om 13.00 uur. (CET)
 • als jij een van de 1.000 Privileged zaterdagtickets of een van de 1.000 Privileged zondagtickets koopt, krijg je een exclusief, gratis geschenk: een speciaal ontworpen Elf-kroon pin t.w.v. €4,95. (*)
 • geen watervrees? Neem dan plaats in een van de twee vikingschepen op het grote meer
 • unieke prijzen bij Costume Parade: kastelenreizen in Spanje met prof. Rotherham als gids
 • knipper niet met je ogen als je het niet wilt missen: vuurdraken uit Belarus
 • nog meer smakelijke middeleeuwse catering met behoud van ‘klassiekers’ als KnobiBrot
 • nog vele andere acts zullen in de komende maand bekend gemaakt worden. Dus hou onze gratis nieuwsbrief goed in de gaten; en als je het nog niet gedaan hebt, abonneer je dan snel

We delen jouw pijn

De Corona crisis heeft diepe wonden achtergelaten. Niet alleen door het verlies van geliefden, of door een langdurig fysiek herstel maar ook door de gevoelens van eenzaamheid en onmacht. Wij weten dat jij enorm geworsteld hebt en misschien nog steeds worstelt met de gevolgen van deze crisis. Hoe graag zou jij er weer normaal op uit willen, oude bekenden ontmoeten en nieuwe vrienden maken!

Geniet er van!

Wanneer jij Elfia in Arcen 2020 hebt bezocht, dan heb jij grote bewondering afgedwongen, niet alleen bij de kasteeldirectie maar vooral bij de lokale autoriteiten en de Veiligheidsregio Limburg-Noord. De manier waarop jij en andere bezoekers konden genieten ondanks de vele Covid maatregelen heeft zelfs internationaal respect afgedwongen. Daarom is het nu ook mogelijk om Elfia Arcen wederom te organiseren in september 2021 als doorstroom activiteit. Iedereen – van vrijwilligers en technici tot entertainers kijken er enorm naar uit om jou weer te zien. Weliswaar is er een heftige beperking op het aantal bezoekers, maar als jij tot de gelukkigen behoort die wel Elfia kan bezoeken, dan biedt het jou eindelijk de kans om niet alleen weer gekostumeerd er op uit te gaan maar vooral gelijkgestemden te ontmoeten in de Elfiaanse, sprookjesachtige omgeving. Geniet ervan! Je hebt het verdiend na die verschrikkelijk zware periode.

Het Elfia team

The Kingdom of Elfia bestaat twintig jaar! Het ervaren Elfia team startte ooit in 2001 met de Elf Fantasy Fair in het Archeon, Alphen a/d Rijn. Daarna volgde een editie bij kasteel Keukenhof, Lisse. En vanaf 2009 is Elfia zelfs op twee verschillende kasteellocaties te vinden: kasteel De Haar, Haarzuilens en kasteeltuinen Arcen, Venlo.

Slechts 40% van het normale aantal bezoekers toegestaan

Vanwege de unieke opzet zijn er helaas wel slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. We mogen simpelweg niet meer mensen binnenlaten per dag. Wacht dus alsjeblieft niet te lang met de aanschaf. We hebben Elfia speciaal voor jou gemaakt, en we hopen echt dat je de kans krijgt om er volop van te genieten. We weten hoe lang geleden het is dat je al dan niet gekostumeerd kon ronddwalen en het respect kon voelen en ook kon geven aan al die mooie gelijkgestemden. Via onze nieuwsbrief maken we bekend wanneer de laatste 2x 1.000 tickets in de verkoop kunnen doen.

Zaterdagticket

Zondagticket

 

(*) Extra: exclusieve gratis pin

Met de barcode van je privileged ticket, krijg je nog een extra barcode. Hiermee kan je tijdens Elfia bij de ‘Tourist Info’ de hieronder afgebeelde ‘kroon’ pin gratis ophalen. Let op: deze gegraveerde, en met maar liefst 6 kleuren ingelakte pin heeft een waarde van €4,95. De Elf-kroon pin zal niet los te koop zijn. Het is een exclusieve premium gift voor jou als ticketkoper.
NB: Vanwege de hoge pin-kosten is het helaas niet mogelijk om het beschikbaar te stellen voor kindertickets en voor mensen die nog steeds een geldig ticket uit 2020 hebben (omdat deze tickets toentertijd goedkoper waren gekocht)

Covid veiligheidsmaatregelen
 • We nemen behoorlijk wat extra veiligheidsmaatregelen. Zo zullen bijvoorbeeld de toiletten extra hygiene voorzieningen krijgen, en ook gratis zijn om de wachttijden te verkorten zodat contact momenten tussen bezoekers beperkt blijven.
 • Er zijn tijdsloten van ieder 1 uur. Zorg dat je binnen jouw tijdslot naar binnen gaat. Mocht je het eventueel niet halen, dan kijken we voor je ter plekke wat de eerstvolgende mogelijkheid kan zijn om naar binnen te gaan. In het uiterste geval kan je  na afloop van het laatste tijdslot (12:59pm) naar binnen.
 • We zullen wederom zoveel mogelijk eenrichtingspaden creeren zodat ook hierdoor ongewenste contact momenten tussen vreemden voorkomen kunnen worden. Maar – zo bleek uit de ervaring van vorig jaar – door deze nieuwe paden, kom je ook op prachtige, verborgen delen van het park die je voorheen nooit ontdekt had.
Overige
 • Er zullen geen weekend tickets verkocht worden.
 • Vergeet niet je parkeerticket direct mee te bestellen. De parkeertickets kunnen niet los op locatie gekocht worden. Mocht je nog apart een parkeerticket extra willen kopen, klik dan op een van de volgende twee links. Parkeerticket zaterdag: https://www.ticketmaster.nl/event/267443.     Parkeerticket zondag: https://www.ticketmaster.nl/event/267447
 • kindertickets zijn helaas alleen nog beschikbaar voor zondag. ‘Early bird’ en ‘regular’ tickets zijn uitverkocht. Er zijn alleen nog ‘Privileged’ tickets te koop
 • Let op: de ticketkopers die een aanbetaling hebben gedaan en die nog niet het restant hebben betaald, krijgen op 20 augustus voor de laatste keer een email met een betaallink waarmee ze het restant kunnen voldoen. Als je niets laat weten, of niet betaalt, heb je kans dat je de volledige aanbetaling kwijt bent en dat je ticket opnieuw in de verkoop gaat. Je krijgt de aanbetaling niet terug, tenzij je een annuleringsverzekering hebt afgesloten via TicketMaster op moment van de aanbetaling.
 • Pas wanneer de volledige ticketprijs is betaald, heb je recht op het ticket.   
 • Meer veel gestelde vragen lees je hier.