Elfia Arcen

- 18 & 19 september 2021 -
Menu Tickets

Reserveer jouw meest magische droom ooit, voor slechts 11 euro+!

Maak je kostuum maar af! Elfia, het land van jouw dromen, wacht op je!
 • slechts 35% van het normale aantal bezoekers mogen we toelaten, dus reserveer nu
 • je hoeft in eerste instantie slechts €11 (+€1,75 boekingskosten) per ticket aan te betalen (*)
 • jij krijgt als Privileged ticketkoper een exclusief, gratis geschenk: een speciaal ontworpen Elf-kroon pin t.w.v. €4,95. (**)
 • geen watervrees? Neem dan plaats in een van de historische vaartuigen op het grote meer
 • unieke prijzen bij Costume Parade: kastelenreizen in Spanje met prof. Rotherham als gids
 • knipper niet met je ogen als je het niet wilt missen: futuristische SciFi stunts in de Casa Verde
 • leer en geniet van maar liefst 3 ‘Masters of Fantasy’ : Alan Lee, de concept-designer van alle Peter Jackson’s Lord of the Rings films; Anne Stokes, de befaamde artist achter zoveel artwork voor Dungeons & Dragons; en Linda Ravenscroft, de ‘Art-of-Faerie’ illustrator-magician uit Glastonbury
 • nog meer smakelijke middeleeuwse catering met behoud van ‘klassiekers’ als KnobiBrot
 • tientallen acts zullen in de komende maanden een voor een bekend gemaakt worden. Dus hou onze gratis nieuwsbrief goed in de gaten; en als je het nog niet gedaan hebt, abonneer je dan snel

We delen jouw pijn

De Corona crisis heeft diepe wonden achtergelaten. Niet alleen door het verlies van geliefden, of door een langdurig fysiek herstel maar ook door de gevoelens van eenzaamheid en onmacht. Wij weten dat jij enorm geworsteld hebt en misschien nog steeds worstelt met de gevolgen van deze crisis. Hoe graag zou jij er weer normaal op uit willen, oude bekenden ontmoeten en nieuwe vrienden maken!

Geniet er van!

Wanneer jij Elfia in Arcen 2020 hebt bezocht, dan heb jij grote bewondering afgedwongen, niet alleen bij de kasteeldirectie maar vooral bij de lokale autoriteiten en de Veiligheidsregio Limburg-Noord. De manier waarop jij en andere bezoekers konden genieten ondanks de vele Covid maatregelen heeft zelfs internationaal respect afgedwongen. Daarom is het nu ook mogelijk om Elfia Arcen wederom te organiseren in september 2021. Iedereen – van vrijwilligers en technici tot entertainers kijken er enorm naar uit om jou weer te zien. Weliswaar is er een heftige beperking op het aantal bezoekers, maar als jij tot de gelukkigen behoort die wel Elfia kan bezoeken, dan biedt het jou eindelijk de kans om niet alleen weer gekostumeerd er op uit te gaan maar vooral gelijkgestemden te ontmoeten in de Elfiaanse, sprookjesachtige omgeving. Geniet ervan! Je hebt het verdiend na die verschrikkelijk zware periode.

Het Elfia team

The Kingdom of Elfia bestaat twintig jaar! Het ervaren Elfia team startte ooit in 2001 met de Elf Fantasy Fair in het Archeon, Alphen a/d Rijn. Daarna volgde een editie bij kasteel Keukenhof, Lisse. En vanaf 2009 is Elfia zelfs op twee verschillende kasteellocaties te vinden: kasteel De Haar, Haarzuilens en kasteeltuinen Arcen, Venlo.

Slechts 35% van het normale aantal bezoekers toegestaan

Vanwege de unieke opzet zijn er helaas wel slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. We mogen simpelweg niet meer mensen binnenlaten per dag. Wacht dus alsjeblieft niet te lang met de aanschaf. We hebben Elfia speciaal voor jou gemaakt, en we hopen echt dat je de kans krijgt om er volop van te genieten. We weten hoe lang geleden het is dat je al dan niet gekostumeerd kon ronddwalen en het respect kon voelen en ook kon geven aan al die mooie gelijkgestemden.

Zaterdagticket

Zondagticket

(*) Reservation/ deposit

Door de aanbetaling van €11 + €1,75, ben je gegarandeerd van een ticket. In de loop van juli 2021 krijg je een verzoek om het laatste deel te betalen. Mocht Elfia onverhoopt toch door een nieuwe Covid ontwikkeling niet door kunnen gaan, dan blijft jouw reservering staan voor een van de Elfia events van 2022, en hoef je het laatste deel pas volgend jaar te betalen. De uiteindelijke ticketprijzen zijn €27,90 (incl de €1,75) voor Early Bird tickets; €29,90 (incl de €1,75) voor Regular tickets; €32,90 (incl de €1,75) voor Priviliged tickets; en €17,90 (incl de €1,75) voor Kinder tickets (voor kinderen t/m 11 jaar); kinderen van 0 t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorbeeld: heb je een Early Bird ticket gekocht, dan betaal je eerst €11 + €1,75 aan, en pas later de laatste €15,15. Voor restantbetaling: scroll naar beneden naar ‘overig’ 

(**) Extra: exclusieve gratis pin

Wanneer jij het laatste deel van je Privileged ticket betaald hebt, krijg je naast je ticket barcode nog een extra barcode. Hiermee kan je tijdens Elfia bij de ‘Tourist Info’ de hieronder afgebeelde ‘kroon’ pin gratis ophalen. Let op: deze gegraveerde, en met maar liefst 6 kleuren ingelakte pin heeft een waarde van €4,95. De Elf-kroon pin zal niet los te koop zijn. Het is een exclusieve premium gift voor jou als ticketkoper.
NB: Vanwege de hoge pin-kosten is het helaas niet mogelijk om het beschikbaar te stellen voor kindertickets en voor mensen die nog steeds een geldig ticket uit 2020 hebben (omdat deze tickets toentertijd goedkoper waren gekocht)

Covid veiligheidsmaatregelen
 • We nemen behoorlijk wat extra veiligheidsmaatregelen. Zo zullen bijvoorbeeld de toiletten extra hygiene voorzieningen krijgen, en ook gratis zijn om de wachttijden te verkorten zodat contact momenten tussen bezoekers beperkt blijven.
 • Er zijn tijdsloten van ieder 1 uur. Zorg dat je binnen jouw tijdslot naar binnen gaat. Mocht je het eventueel niet halen, dan kijken we voor je ter plekke wat de eerstvolgende mogelijkheid kan zijn om naar binnen te gaan. In het uiterste geval kan je  na afloop van het laatste tijdslot (12:59pm) naar binnen.
 • We zullen wederom zoveel mogelijk eenrichtingspaden creeren zodat ook hierdoor ongewenste contact momenten tussen vreemden voorkomen kunnen worden. Maar – zo bleek uit de ervaring van vorig jaar – door deze nieuwe paden, kom je ook op prachtige, verborgen delen van het park die je voorheen nooit ontdekt had.
Overige
 • Er zullen geen weekend tickets verkocht worden.
 • Vergeet niet je parkeerticket direct mee te bestellen. De parkeertickets kunnen niet los op locatie gekocht worden. Mocht je nog apart een parkeerticket extra willen kopen, klik dan op een van de volgende twee links. Parkeerticket zaterdag: https://www.ticketmaster.nl/event/267443.     Parkeerticket zondag: https://www.ticketmaster.nl/event/267447
 • Je kunt maximaal 10 tickets per bestelling kopen
 • kindertickets zijn helaas alleen nog beschikbaar voor zondag. ‘Early bird’ en ‘regular’ tickets zijn uitverkocht. Er zijn alleen nog ‘Privileged’ tickets te koop
 • De zaterdag is helemaal uitverkocht. Er zijn nog wel een aantal zondagtickets verkrijgbaar maar we verwachten dat deze eind mei ook zijn uitverkocht.
 • Let op: In juli ontvang je een email met verzoek tot de restant betaling van je ticket. Betaal dit bedrag graag binnen 10 dagen na ontvangst van de email. Als je niets laat weten, of niet betaalt of te weinig betaalt, heb je kans dat je de volledige aanbetaling kwijt bent en dat je ticket opnieuw in de verkoop gaat. Je krijgt de aanbetaling niet terug, tenzij je een annuleringsverzekering hebt afgesloten via TicketMaster op moment van de aanbetaling.
 • Pas wanneer de volledige ticketprijs is betaald, heb je recht op het ticket.   
 • Meer veel gestelde vragen lees je hier.