Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Een groeiend aantal jonge Elfianen trekt de meest prachtige kostuums aan, en hele families stemmen nu hun outfits op elkaar af. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij het Ministerie van Elfia, en sinds Elfia Arcen 2019 is de Junior Costume Parade een vast onderdeel van ons programma geworden.

Stap met je kleintjes in de betoverende wereld van Elfia en neem deel aan onze fantastische Junior Costume Parade, samen of alleen! Deze speciale parade is op maat gemaakt voor kinderen en gezinnen, waardoor het een mooie gelegenheid is om je creativiteit te laten zien en deel te nemen aan de magische festiviteiten.

Deze wedstrijd vindt plaats op zondag, en als je wilt deelnemen, ga dan gewoon naar onze Tourist Information op zaterdag of zondag voor het middaguur om je in te schrijven. We heten alle gezinnen en kinderen van harte welkom om mee te doen!

Als je vragen hebt of meer informatie wil, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via costumeparade@elfia.com. We kijken ernaar uit om jullie te zien in jullie mooiste kostuums!