Menu Tickets
Terug naar Vrijwilligers

We hebben verschillende functies binnen ons Elfia vrijwilligers team. Kijk hier wat elke taak inhoud, het is natuurlijk van belang dat je het naar je zin gaat hebben bij ons!

FUNCTIES BINNEN ELFIA:

1. Opbouw & Afbouw Elf
Functie van maandag t/m dinsdag (na festival).Afbouwen van het festivalterrein. Voorbeelden, hekken- bankjes en stoelen weghalen, vlonders weghalen, terrein schoonmaken etc.

2. Heftruck Elf
Functie van maandag t/m dinsdag (na festival). Heftruck certificaat hebben. Je rijdt alle zware spullen, zoals hekken, vlonders over het terrein.

3. Decoratie Elf
Functie van maandag t/m dinsdag (1,5 week) in wisselende samenstelling. Niet tijdens het festival zelf. Gereedmaken van de decoratie van het festivalterrein, zoals vlaggen ophangen, versieren van poorten, knopen van touwen etc.

4. Distribution Elf
Functie van woensdag t/m maandag. Uitgifte en inname van allerlei artikelen aan alle teams van Elfia en ondersteund de TL distributie. Ook bijhouden van de administratie van uitgave en inname is een belangrijk onderdeel van de taak.

5. Distributie Teamleider Elf
Verantwoordelijke betaalde functie van maandag t/m dinsdag (1,5 week).
Je houdt alles bij wat op het terrein binnenkomt, vrachtwagens, je opent de poorten, registreert alle vrijwilligers, houdt de portofoons bij, je bent verantwoordelijk voor alle sleutels op het terrein. Hier zoeken we iemand die tegen een stootje kan, goed kan registreren, mensen durft aan te spreken en zorgt dat alles weer netjes op zijn plek terugkomt. Het zijn lange werkdagen, die je een aantal dagen afwisselt met 2 medewerkers. Ook bijhouden van de administratie van uitgave en inname is een belangrijk onderdeel van de taak. Betaalde functie.

6. Elfia Royal Guard Elf
Functie op Zaterdag en Zondag (tijdens het evenement)
Verkleed in kostuum Elfia Royal Guard. Begeleiden van Elfia gerelateerde activiteiten op het evenement, zoals kroning, defilé enz.

7. Entertainment Elf
Functie van zaterdag t/m zondag. Entertainment werkzaamheden zoals: Begeleiden van entertainment groepen, vragen beantwoorden, evalueren entertainment, etc.

8. Locatie Manager Elf
Functie van donderdag t/m zondag Contactpersonen tussen standhouders en organisatie over op- en afrijden en allerhande zaken. Tevens controle of zij zich aan de regels houden en ze daar zo nodig op aanspreken.

9. Assistent locatie manager Elf
Functie van donderdag t/m zondag. Ondersteuning van de standhouder manager.

10. Flying Fixers Elf
Functie van zaterdag t/m zondag. Alle voorkomende werkzaamheden met name last minute zaken, die tijdens het festival nodig zijn.

11. Crewcare/Catering Elf
Functie van maandag t/m dinsdag en vrijdag t/m maandag . Allerhande werkzaamheden m.b.t. de crew en helpende hand bij de crew catering. Zorgt dat alles netjes klaar staat bij ontbijt, lunch en diner en zorgt dat alle crewleden de crew tent netjes achter laten.

12. Office Elf/Headquarters Elf
Functie van maandag t/m zondag. Heeft verstand van software en computers. Verder allerhande werkzaamheden op het hoofdkwartier van Elfia.

13. Technical Elf
Functie van donderdag t/m maandag. Verstand hebben van techniek vooral voor technische calamiteiten tijdens het festival. Ook iemand die helpt bij technische zaken op- en afbouw en festival zelf.

14. Infostand Elf
Functie van zaterdag t/m zondag. Het beantwoorden van allerlei vragen van bezoekers van het festival.

15. Constructing Elf
Functie van maandag t/m vrijdag voor het festival verdeeld. Opbouwen / inrichten van het festivalterrein zoals hekken en bankjes plaatsen, vlonders leggen e.d. Fysiek werk.

16. Parkeer Elf
Functie van donderdag t/m zondag. Het georganiseerd laten verlopen van het parkeren en op= en afrijden van standhouders, entertainers e.d.

17. Parking Teamleider Elf
Functie van donderdag t/m zondag. Aansturen parking team.

20. Stagecrew Elf
Functie zaterdag t/m zondag. Alle werkzaamheden die te maken hebben met de diverse podia Van Elfia.

21. Theatre Crew Elf
Functie van donderdag t/m zondag, wisselend. Alle werkzaamheden m.b.t. de kostuumwedstrijd, verkiezingen en het defilé.

22. Ticketcontrol Elf
Functie van zaterdag t/m zondag. Kaartcontrole aan de entree.

23. Gatekeeper Elf
Functie op donderdag t/m zondag in deeltijd invulbaar. Bewaken van de toegangspoorten tot het festivalterrein. Aanwijzigingen geven aan chauffeurs en mensen hoe te rijden en lopen.