You'll never dream alone
Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2023

22 & 23 April

Elfia, een festival of een utopie?

Wat ooit begon als een simpel fantasy en kostuum event, is uitgegroeid tot een droomwereld, een utopie. Elfia is een beschaving, een land dat letterlijk bestaat, parallel aan onze wereld maar niet IN onze wereld. Het bevindt zich op de planeet Eve in een andere tijd dimensie. Normaal gesproken is het onbereikbaar.

Maar soms, niet meer dan twee keer per mensenjaar, raakt de Elfia tijd kort aan de tijd van onze aarde. Als dat gebeurt, hangt er magie in de lucht, en manifesteert Elfia zich op een bijzondere plek. De ene keer bij kasteel De Haar , de andere keer bij kasteeltuinen Arcen. Dan kunnen wij mensen de grens oversteken, en als wij het aandurven door een portal gaan om de betovering van dit koninkrijk te beleven.

De magiërs van Elfia hebben berekend dat de portal naar Elfia op 22 en 23 april open zal staan voor jou. Hou er wel rekening mee dat je een geldig visum “Tickets” nodig hebt, om te voorkomen dat een orcerige marechaussee je kwijlend en hijgend meteen weer terug jaagt naar de aarde.

Als je Elfia binnenstapt, zullen jou twee dingen extra gaan opvallen: het vreemde astronomische tempelcomplex waarmee Salem Dee, de groot magiër van Elfia, zijn tijdsvoorspellingen kan doen; en de continue aanwezigheid van de baby ELF “Story of Elfia”, een nazaat van het oorspronkelijk Elf oer-ras, die Elfia over 110 jaar zal gaan regeren.

Maar uiteraard zal je in Elfia ook weer betoverd raken door de vele kleurrijke shows, spraakmakende artiesten, meeslepende muziek, smaakvolle voedingswaren en bijzondere handgemaakte artefacts. Voor meer details over het programma van Elfia, houdt deze pagina “Programma” in de gaten.