Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

22 maart 2019

Wij presenteren u: de Koninklijke Kandidaten

De Konlinklijke Verkiezingen komen eraan! Ontmoet de Koninklijke Kandidaten hier. Tijdens Elfia Haarzuilens kun jij samen met alle andere Elfianen stemmen voor het nieuwe Koninklijke Koppel.

Nieuws

koninklijke kandidaten

Aangezien Elfia een koninkrijk is, regeert er een monarch. Maar, in tegenstelling tot andere monarchen, kiest het volk zelf niet één, maar twee heersers: het Koninklijk Paar. In een fantasiewereld, met zoveel verschillende wezens, is het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. Dit resulteert dan ook in een rijke geschiedenis en een diverse groep voorgaande heersers.

Voor één jaar zal het Koninklijk Paar de poorten van Elfia openen, zullen ze het Koninklijk defilé lijden en – het meest belangrijk van alles – regeren ze ons prachtige koninkrijk. Wij zijn al enorm benieuwd wat het volgende Paar ons zal brengen. En wordt het wel een paar?

De Koninklijke Kandidaten:

The Seraphim Sisters

Opgeroepen door een priesteres met een puur hart, zijn The Seraphim Sisters naar Elfia gekomen om een boosachtig kwaad, genaamd “het Niets” te verslaan. Vanuit het koninkrijk Nymeon komen Lauriël, de serafijn van de kracht en Myrellïon, de serafijn van de magie om Elfia te redden en “het niets” te verslaan.

The Wizard Council of Pannkoch

Deze Raad is ooit opgericht om de magische wereld en al zijn inwoners te beschermen. Om balans te verkrijgen is het nodig om verschillende inzichten te vergaren en rekening te houden met alle inwoners. De Raad representeert alle inwoners van Elfia in de kwesties van de natuur, de dood, het licht, de duisternis, de elementen en de tijd.

Charmen the Seestress & Severus Melchior Alchemy

Wij zijn de buitenbeentjes, de mafkezen, de zigeuners, de ware Elfia harten. Charmen & Severus vinden het tijd dat Elfia geregeerd wordt door de buitenbeentjes om het kwaad buiten te houden. Elfia zal altijd het thuis moeten zijn voor iedereen die zich niet begrepen voelt en die buitengesloten is in de “mensenwereld”.

Weet jij al wie je de rest van het jaar wil aanspreken met ‘uwe koninklijke hoogheid’?
Leer de Koninklijke Kandidaten kennen en breng je stem uit tijdens Elfia Haarzuilens! 

Seraphim Sisters
Charmen the Seestress and Severus Melchior Alchemy
Wizard Council of Pannkoch