Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

21 maart 2019

De beste manier om naar Elfia te reizen

Het Elfiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt jullie aandacht voor het volgende: denk qua vervoer behalve bezemsteel, gouden koets of viavia eens aan de pendelbus, het openbaar vervoer of de Event Travel bus. Zo ben je snel op locatie en voorkom je lange afstanden af te hoeven leggen vanaf uw auto naar de poorten van Elfia.

Nieuws

Door een herindeling op de terreinen rondom Kasteel de Haar is er minder parkeerruimte beschikbaar dan voorgaande jaren. Wil je gebruikmaken van een parkeerplek op de Elfia parkeerplaats, dan raden we je aan om parkeerkaarten in de voorverkoop te kopen én zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn.

Bij grote drukte, krijgen mensen met een vooraf gekochte parkeerticket voorrang op mensen zonder. Koop je niet vooraf een parkeerkaart, dan is er dus een grotere kans dat je wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde grote niet-Elfia parkeerplaats vanwaar je met het openbaar vervoer naar Elfia reist.

De beste reisopties

Wil je ontspannen reizen, een fijne dag in Elfia hebben en je geen zorgen hoeven maken over parkeren? Denk dan eens aan de volgende alternatieven:

  • Event Travel Bussen. Dit jaar nieuw bij Elfia zijn de Event Travel bussen. Vanaf meer dan 200 locaties in Nederland rijden er luxe touringcars tot aan de poorten van Elfia. Geen files, geen treinen, geen parkeerkaarten, maar ontspannen en gezellig naar Elfia reizen en ‘s avonds ontspannen weer terug. Klik [hier] voor meer informatie.
  • Openbaar vervoer. Een alternatief met veel zekerheid is het openbaar vervoer. Vanaf NS station Utrecht Centraal gaat er iedere 30 minuten een trein naar station Vleuten, vanaf waar er pendelbussen rijden.
  • Pendelbus vanaf NS station Vleuten. Vanaf NS station Vleuten rijdt drie tot viermaal per uur een pendelbus naar de poorten van Elfia.

Parkeertickets

Waar vind je de parkeerkaarten en hoe werken ze:

De parkeerkaarten kosten € 8,- per stuk en worden per dag verkocht, de kaarten zijn maar éénmaal geldig. Als je tussendoor het parkeerterrein verlaat met de auto dan moet je dus een nieuwe parkeerkaart overhandigen bij het verlaten van het terrein. De parkeerkaarten koop je hier.

Voor gasten van de Elfia Camping is er bij de camping parkeergelegenheid.

Wil je alle opties nog eens rustig doorlezen, bekijk dan onze Reis en Verblijf pagina.