Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2019

25 maart 2019

Lasershow: Het verhaal gaat verder

Schrijf het op! Zet een wekker! Dit wil je niet missen! Dit jaar zal de lasershow geprojecteerd worden op het kasteel. Ga lekker zitten in het gras en laat ‘The Realm of Light’ je het verhaal vertellen van de twee broers.

Nieuws

lasershow elfia realm of light

Waar waren we gebleven na de vorige lasershow? In het vorige hoofdstuk, The Elfian Redemption, leerden we over de twee broers. Eén goed, de ander misschien wel slecht? Nadat ze beide gewond zijn geraakt hebben ze zich afgewend, elk hun eigen weg gegaan. Later heeft de goede broer, Gorduk, gepoogd om de vloek over zijn broer Gremory op te heffen. Gremory raakte zijn krachten kwijt. Om voor eens en altijd vrede te krijgen in Elfia, hief Gorduk zijn zwaard boven Gremory. Gremory smeekte om vergiffenis.
Heeft Gorduk het zijn broer vergeven? Is de vloek opgeheven? Is het weer vrede in Elfia? We weten het zaterdagavond.

Op zaterdag kun je om 21.00u en 22.00u genieten van de lasershow. Check het blokkenschema om een goede planning van je dag te kunnen maken.
Je kunt de show zien vanaf the Royal Balcony (8), the Magic Grounds (10) en zelfs helemaal vanaf Elfia Square (11). Bekijk de plattegrond en bepaal jouw ideale plekje.

Huishoudelijke mededelingen: In verband met de voorbereidingen van de lasershow, zijn de trappen van het kasteel op zaterdag na 18.00u niet meer begaanbaar.
Denk eraan dat de show ongeveer 10 minuten duurt en dat de laatste pendelbus om 22.30u vertrekt vanaf de parkeerplaats buiten de poorten van Elfia.