Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

3 maart 2020

Inschrijvingen kinderkostuumparade geopend!

Het ministerie van Elfia is opgevallen dat steeds meer jonge Elfianen het rijk verkleed betreden in de mooiste kostuums. Matchende met het gezin, misschien zelfs de hele familie of juist zeer uniek in hun eentje. Ook de kleine elfjes kunnen er wat van en daarom is sinds Elfia Arcen 2019 de kinderkostuumparade in het leven geroepen.

Voor de grotere elfen bestaat de ‘costume parade’ al wat langer; door hier aan deel te nemen zijn grote prijzen te winnen voor onder andere creativiteit, beste kostuum en beste act. Tijdens deze wedstrijd laat je niet alleen jezelf en je outfit van de beste kant zien, maar trek je ook alles uit de kast om het bijbehorende verhaal van je act compleet te maken.

Sinds de vorige editie van Elfia bestaat nu ook de kinderkostuumparade, en mét succes. Vele inschrijvingen, nog meer lachende gezichtjes en bewonderbare kostuums leidden tot een geslaagde zondagmiddag. De kinderkostuumparade vindt namelijk alléén op zondagmiddag vanaf 13.00 uur plaats, en in Haarzuilens zal deze plaatsvinden op de Tavern Stage.

De verschillende categorieën waar kinderen aan deel kunnen nemen zijn;

  • Kinderen, 0 t/m 7 jaar oud
  • Kinderen, 8 t/m 14 jaar oud
  • Gezinnen en families

Inschrijven kan door middel van een mailtje met daarin naam, categorie en korte beschrijving van het kostuum naar cathalijne@elfia.com, ook vragen mogen hierheen gemaild worden. Vergeten in te schrijven of op het laatste moment toch nog bedenken? Dan kun je tijdens Elfia Haarzuilens op zaterdag en zondag tot 12.00 uur nog terecht bij het informatiepunt om je daar alsnog in te schrijven!

Gaan wij jou ook zien schitteren in je mooiste kostuum op de Tavern Stage tijdens Elfia Haarzuilens 2020? Wie weet ga jij wel met een prijs naar huis!

 

Kinderkostuumparade Elfia Arcen 2019