Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

19 februari 2020

De wereld achter de kunst van Anne Stokes

Als er iemand is die alles weet over de prachtige, mythische wezens als draken, is het Anne Stokes wel. Ze beschikt niet alleen over deze kennis, deze zet ze ook om in kunst. Fantasy kunst die verschilt van mooie sprookjes tot krachtige draken. Deze kennis en kunst neemt ze mee naar Elfia Haarzuilens 2020 om met ons te delen.  

De in London geboren kunstenares begon haar carrière als merchandise ontwerpster voor bands als Queen en The Rolling Stones. Daarnaast heeft ze ook sieraden ontworpen en gemaakt, voordat ze fulltime begon met freelancen. Als freelance illustrator deed ze opdrachten voor boeken, games en platen. Zo kwam ook Dungeons and Dragons op haar pad. Langzaam maar zeker bracht ze steeds meer eigen creaties uit die steeds meer richting het thema fantasy gingen.

Ondertussen heeft ze vele producten wereldwijd als posters, kalenders, T-shirts, aanstekers, puzzels, beeldjes, kaarten, schoolbenodigdheden, sieraden en meer. Daarnaast zijn er ook mensen die met door haar ontworpen tattoos rondlopen. Op haar website zijn veel van deze prachtige werken te bewonderen en op haar Youtube kanaal deelt ze af en toe ook stukjes kennis.

Op 25 en 26 april komt ze, samen met beeldhouwer John Woodward, naar het rijk van Elfia in Haarzuilens om haar werk ten toon te stellen, te signeren en om haar kennis over draken en de manier waarop ze dit omzet in kunst met ons te delen. Wij kunnen niet wachten Anne Stokes te ontvangen, jij komt toch ook?

Zie Anne Stokes en meer in ons programma!