Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

16 februari 2019

Swingende ritmes in het koninkrijk

Op beide dagen kom je tijdens je tocht door het koninkrijk een swingende groep percussionisten tegen. Op zaterdag dans je mee met de temperamentvolle percussionisten van the Black Parade. Op zondag swingen de Bommelero’s over het terrein. Let’s dance!    

Nieuws

Bateria Volle Petaj NL bommelero's elfia haarzuilens 2019 percussionisten

The Black Parade timmert al sinds begin jaren ‘90 aan de (samba)weg. Ontstaan uit het carnaval in Maastricht is de groep uitgegroeid tot een unieke formatie van temperamentvolle percussionisten en heeft zij inmiddels een stevige live-reputatie opgebouwd. Met improvisatie en de interactie met het publiek maken zij van ieder optreden een feestje.

De Bommelero’s hebben in 15 jaar een origineel en afwisselend repertoire opgebouwd. Samba, pop, Afrikaanse ritmes of jazz… deze percussionisten laten zich door alle muziek inspireren, als het maar swingt.

Wil je meer weten over ons uitgebreide programma? Kijk hier.
Wil je deze swingende groepen niet missen? Koop dan nu je tickets.