Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2019

23 februari 2019

Nog meer verhalen vanaf de Story Stage

Onze Story Stage - dé plek voor mooie verhalen - is vernieuwd. Met het nieuwe Elfiaanse jaar, was het tijd voor wat veranderingen. Net als ieder jaar vind je de meest verscheidene groep verhalenvertellers op dit podium. Maar dit jaar zijn het er zelfs nog meer! Kom je luisteren?

Nieuws

De grootste verandering van de Story Stage is het podium zelf. Het is verplaatst naar Dragon Alley en staat nu in een grote tent. Zo kun je altijd naar je favoriete verhalen luisteren. Zélfs als het regent – wat het natuurlijk nooit doet in ons prachtige koninkrijk -. Maar geen zorgen, de knusse sfeer is niet verloren gegaan. Het publiek zit op bankjes om het lage podium heen.

Dit jaar zijn er zelfs nog meer verhalenvertellers! Vertellers en schrijvers als Tim Talesman, Abe, Michel Admiraal, Anna Stephens en Sophia Drenth betreden het podium om ons te hypnotiseren met de prachtigste verhalen. 

De nieuwe locatie, Dragon Alley, ligt in het noordoosten van het koninkrijk. Hier vind je allerlei interessante stands. Er hangt een heerlijke, relaxte sfeer en het vormt zo de perfecte plek om even bij te komen van de drukte van de rest van het koninkrijk. Neem een kijkje bij de tent van Elfen spel, onderga een healing of tarot lezing, of bezoek Gabs Wensenhuis, waar je je wensen bekrachtigd worden.

Benieuwd wat je verder allemaal kunt vinden? Bekijk het programma.