Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

9 februari 2019

Mumfords Calling: een tribute aan Mumford and Sons

Sinds 2009 is Mumford and Sons uitgegroeid tot een grote naam in de folk rock muziek. Liedjes zoals Little Lion Man zijn constant op de radio te horen geweest. En al dit is niet zonder reden: de muziek is aanstekelijk en maakt het moeilijk om stil te blijven staan en niet mee te zingen. Dit weten ook de mannen van de band Mumfords Calling! Deze Mumford and Sons tribute band brengt de bekende liedjes naar ons eigen podium op Elfia Haarzuilens!

Nieuws

mumford calling mumford and sons Elfia Haarzuilens april tribute band utrecht

Mumfords Calling is een Mumford and Sons tribute band. Ze treden op zaterdag op op Elfia Haarzuilens. Deze Noord-Brabantse band heeft zich van kleine cafés omhoog gewerkt tot op de grote podia van pop, folk en tribute festivals. En in april staan ze mooi bij ons op Elfia!

Hieronder vind je Mumfords Calling’s uitvoering van Little Lion Man.
Wil je meer weten over deze band of ben je benieuwd wie er nog meer optreden? Bekijk hier het programma.
Wil je dit absoluut niet missen? Koop dan hier je kaarten!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=89&v=8_EIKmADXhg