Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

3 november 2018

Volg toverlessen bij Magical Triangle!

Baal jij ook zo dat je weer geen toelatingsbrief hebt ontvangen voor een toverschool? Door de vele boeken en films over tovenaars en magische scholen, staan er veel potentiële studenten te popelen. Nu is je kans bij Magical Triangle!

Nieuws

magical triangle elfia haarzuilens

Bij Magical Triangle vinden ze dat magie niet enkel is voor mensen met ronde brillenglazen en bliksemschichten op hun voorhoofd. Iedereen kan meedoen. Met je ganzenveer en perkament in de aanslag volg je lessen over mythologische wezens en waarzeggerij. Weet jij op welk dier een basilisk lijkt? Zie jij meer in theeblaadjes dan enkel de grim?
Daarnaast leer je medestudenten kennen en kun je naar een persoonlijk doel toe werken. Ben jij er klaar voor?

Pak nu je koffer en kom naar je eerste magische les!

Onder leiding van professionele theatermakers met een spirituele achtergrond verzorgt Magical Triangle de totale belevenis.
Benieuwd wat er verder te doen is? Kijk in het programma!