Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

10 november 2018

Standhouder inschrijvingen

Kooplieden en marktkoopwezens, laat u horen! Komende week gaat namelijk de standhouderregistratie voor Elfia Haarzuilens 2019 open. Deze opent op 15 november om 7.oou. Zorg dat je account werkt!

Nieuws

Volgende editie

De komende editie van Elfia Haarzuilens zal weer gehouden worden bij Kasteel de Haar in Haarzuilens in het weekend van 13 en 14 april 2019.  Wel zullen er wat aanpassingen zijn in de benamingen binnen het koninkrijk. De nieuwe plattegrond vind je onderaan dit bericht.

Ook zullen we vanaf komende editie werken met wat servicekosten. In ruil hiervoor krijg je vrij gebruik van stroom tot 300W (vergeet niet een verlengsnoer van minimaal 50m mee te nemen!), vrij gebruik van toiletten en douches en vernoeming op de website op de pagina Markt.

Vroegboekkorting

De vroegebetalingskorting is ook veranderd. Vanaf nu is het namelijk vroegboekkorting. Iedereen die hun boeking in de eerste week na opening van de inschrijvingen doet, zal 5% korting krijgen. Let op! Deze aanbieding telt dus alleen van 15 november t/m 21 november 2019.

Workshopkorting

Wanneer je tenminste 2 keer per dag een workshop geeft voor minimaal drie deelnemers, is er een workshop korting zoals op Elfia Arcen 2018. Het enige verschil is dat wij, zoals eerder, deze korting op voorhand geven. Stuur een mail naar exhibitors@elfia.com als je een workshop geeft, dan ontvang je van ons workshop formulier. Geen workshop, geen korting!

Reserveringsvoorwaarden

We hebben onze reserveringsvoorwaarden aangepast.
In de eerste week na ontvangst van je factuur dien je een betaling te doen van tenminste 50% van de factuur. Indien er geen betaling ontvangen worden, zal je reservering komen te vervallen.
Op de factuur wordt een uiterste betaaldatum vermeld staan. Wanneer het restbedrag van de factuur niet een week voor deze datum betaald is, ontvang je een herinneringsmail. Als de factuur niet op de uiterste betaaldatum voldaan is, ontvang je een extra factuur voor de wettelijke herinneringskosten en het uitdrukkelijke verzoek deze binnen een week te voldoen.
Wanneer na deze week geen betaling ontvangen is, zal je reservering vervallen en vindt er geen terugbetaling plaats van de aanbetaling.

Meld je vanaf 15 november 7.00u aan via deze link!