Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

27 oktober 2018

Kom feesten met Paddy and the Rats!

Helemaal vanuit Hongarije vaart Paddy and the Rats uit om te spelen op Elfia Haarzuilens 2019. Deze Celtic punk-band weet hoe je een feestje bouwt! Op zowel zaterdag 13 als zondag 14 april treden ze op op Elfia Haarzuilens. Ze werden bekend dankzij hun eerste album Rats on Board in 2009. Hun muziek is een combinatie van Ierse en Celtic folk met een vleugje punk rock en hier en daar Russische, Gypsy en polka-elementen.

Nieuws

Paddy and the Rats zijn op zaterdag en zondag op Elfia Haarzuilens 2019

Shamrocks, shenanigans, schapen en pubs zijn een paar van de vele higlights van Emerald Isle. Dat is ook wat de Hongaarse punkrockers Paddy And The Rats zich realiseerden. Ze pakten hun violen erbij en plugden de gitaren in. Het is natuurlijk één ding om ervan te dromen om Iers te klinken, maar de zeskoppige band uit Miskolc (Hongarije) besloot na wat biertjes en rum een flinke dosis piraterij, polka en gypsy punk erbij te gooien!

De groep is opgericht door Paddy O’Reilly (songwriter, vocals), Vince Murphy (basgitaar) en Joey MacOnkay (elektrische giraat) in 2008. Daarna hebben Seamus Connelly (drum), Sonny Sullivan (accordion) en Sam McKenzie (viool, Irish whistles, doedelzak, mandolin) zich bij de groep gevoegd.

Benieuwd naar hun vrolijke muziek? Kijk hier vast naar een van hun nieuwste nummers!

Wil je ze niet missen? Koop dan nu je tickets!