Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Arcen 2018

20 oktober 2018

Labyrinth Stage: ons nieuwste podium

Afgelopen editie verscheen Labyrinth Stage voor het eerst in het noordwesten van het koninkrijk. Het was een daverend succes. Van heinde en verre kwam het volk samen om te genieten van Balfolk en Ceilidh dansen met vrienden en onbekenden.

Haarzuilens 2019 Nieuws

balfolk Labyrinth Stage Elfia Arcen 2018

Het was de eerste keer voor dit speciale danspodium. Maar gelukkig wist men snel de weg! Beide dagen startte bij de Labyrinth Stage met Balfolk uitleg, zodat iedereen mee kon doen. En wat dansten er veel mensen mee!

Het volk was dolgelukkig met dit nieuwe podium waar zij de hele dag hun liefde voor Balfolk konden delen. Zoals het een goede minister voor Labour & Art betaamt, luisterde Helena Struik naar het volk. Het Labyrinth Stage blijft en zal volgend jaar zelfs met een uitgebreider programma terug te vinden zijn!

Zien we je op de dansvloer?

Hou het programma in de gaten om te zien welke balfolkbands er komende editie zullen zijn.