Menu Tickets
1 oktober 2017

Mag ik eigen eten en drinken meenemen? ๐Ÿ”๐Ÿน

Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen het terrein op. Over een paar boterhammen, een of twee snacks en een flesje water doen we niet zo moeilijk. Grote hoeveelheden etenswaren zal de Douane wel afwijzen. Het is niet de bedoeling dat er hele picknickmanden met gangen-diners of second & third breakfasts worden meegenomen. (Sorry, hobbits!)

Ook alcohol mag je niet zelf meenemen het terrein op. Zoals je misschien al is opgevallen stond de mede-kraam de laatste edities al niet op het terrein. Aankomende Haarzuilens is de kraam zelfs helemaal nergens meer te bekennen. Dit heeft alles te maken met de regelgeving omtrent alcohol op evenementen en de horecavergunning.

Gelukkig zijn er op het terrein wel zo’n 40 verschillende cateraars te vinden! Voor vegetariรซrs, veganisten, mensen die glutenvrij willen eten of Halal zijn er meerdere opties beschikbaar. Heb je vanwege medische redenen een speciaal dieet of wil je een gedetailleerd overzicht van waarvoor je terecht kan bij welke cateraar? Stuur dan alsjeblieft een e-mail naar elfoffice@elfia.com.

Op het terrein is overigens een drinkwaterpunt aanwezig waar gratis water beschikbaar is.