Elfia Arcen

- 18 & 19 september 2021 -
Menu Tickets

Uiteraard hebben we weer een grote selectie aan catering stands, maar met al die keus weet je natuurlijk nooit waar je nou heen moet. Om hierbij te helpen hebben wij een lijst gemaakt met verschillende catering stands en of deze eettenten ook vegetarisch en/of veganistisch eten hebben.

= Deze eettent heeft (ook) vegetarisch en/of veganistisch eten

 

Elfia Square/Elfia Stage

Op deze locatie schenken we Elfia mede!

Dikke Bertha

Diverse koffie en lekkernijen

Studio Brandstof

Bij deze leuke cateraar kun je terecht voor verschillende broodjes Bao. Denk aan een Koreaanse Bao, Gefrituurde kip, Bao Buikspek en gefrituurde Tofu.

Vegetarix

Bij deze stand vind je falafel en verschillende rijstgerechten. Falafel zijn balletjes gemaakt van kikkererwten of gedroogde tuinbonen, met verschillende kruiden erdoorheen. Deze Egyptische snack wordt gefrituurd.

Friet van Jules

Mr. Homberger

Hier moet je zijn voor de allerlekkerste vleesspiezen!

Pofferdikkie

Poffertjes met diverse toppings

 

Faire Stage

Op deze locatie schenken we Elfia mede!

Knobibrood
Klassiek en wel bekend, knobibrood! Dit knoflookbrood kun je zelf beleggen met de ingrediënten die jij er graag op wilt. Vanwege de populariteit van deze heerlijke broden, zijn er twee stands te vinden op het terrein waar je aan je knobi-behoefte kunt voldoen.

 

Magic grounds

Verandi Langosh
Hongaarse Lángos, dé snack die je moet proeven! Lángos is een soort knapperig oliebollendeeg dat in de frituur is gebakken, alleen dan hartig in plaats van zoet. Met toppings zoals knoflook en kaas een wordt deze snack in Hongarije gezien als de zak patat die wij in Nederland kennen.

 

Story Stage

Bergpaviljoen

Geniet van warme dranken, koude dranken en een lekker snack. Hier kun je ook de honger stillen met broodjes, wraps, Turks brood en gebak. Voor ieder wat wils!

 

Utopia Stage

Casa Verde Catering

Een goed moment om even uit te rusten en de benen wat rust te geven. De lekkerste wafels (met warme kersen!), sundeas en andere snacks haal je bij dit cateringpunt. Naast warme dranken en frisdranken haal je hier ook heerlijk frisse sappen en smoothies.

 

Courtyard

Koetshuis

Kom binnen en geniet van het uitzicht op het kasteel onder het genot van een heerlijk stuk vlaai en een drankje. Ook voor broodjes en andere lekkernijen ben je hier aan het goede adres!