Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September
13 augustus 2023

Don’t miss the 7 Short Episodes of Story of Elfia Season 2

Nieuws

Stap aan boord voor een epische rollercoaster met de lancering van 7 zinderende kortverhalen in de ‘Story of Elfia’ serie.

Maak je klaar om de teugels van avontuur strak in handen te nemen terwijl je samen met de onverschrokken Viking-generaals, aangevoerd door de enige echte koning Roel, de frontlinie van Elfia vormt. Wees gewaarschuwd, Ivar en de sluwe gravin Catherina de Faos hebben een leger verzameld dat enkel van plan is om chaos te zaaien – met of zonder jellybellies!

Dit is niet zomaar een missie om het rijk te beschermen. Dit gaat om de piepkleine Elf, vers van de pers, die voorbestemd is om over een hele eeuw de teugels in handen te nemen als dé ultieme koning van Elfia. Alsof dat nog niet genoeg is, houden we het avontuur kruidig met een vleugje lotsbestemming en een snufje eenheid. Verwacht een razende tijdrit die de klok verslaat en de barometer voor loyaliteit en opoffering tot het uiterste drijft. Bereid je voor op lachen, huilen, en vooral, een heleboel popcorn.

Je kan alle episodes vinden op onze Story of Elfia webpagina

De filmopnames vonden plaats op de ijzertijd boerderij in Dongen

🎥 Episode filmed & edited by: Thijmen Productions 🎬