Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April
30 november 2019

De eerste namen voor Elfia Haarzuilens 2020!

De eerste namen voor het programma van Elfia Haarzuilens 2020 zijn bekend. The Trouble Notes en Pyrolysis zullen in het weekend van 25 en 26 april het podium beklimmen en een feestje bouwen. Dansen jullie mee?

Nieuws

visa approved Elfia

Met de Wizard Council of Pannkoch op de troon, is het een drukte van jewelste. Zoveel vorsten heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Alle taken rondom het regeren van een koninkrijk kunnen beter verdeeld worden. Maar het kent ook nadelen! Met meer vorsten heb je namelijk ook meer muzieksmaken. Nu, na uitgebreid debat, zijn de eerste programma-onderdelen rond voor Elfia Haarzuilens 2020.

De intrumentale composities van The Trouble Notes moet je echt horen! De meeslepende viool gepaard met een ritmische gitaar en swingende percussie vormen samen een uniek geluid. Dit trio uit Berlijn neemt je mee op een muzikale reis langs allerlei genres en invloeden en laat je dansen!

Ook bij Pyrolysis kun je moeilijk stilstaan. Met een nadruk op nostalgische melodie├źn spelen ze stormachtig snelle en energieke liederen over hoop, moed, vriendschap en andere aspecten die het leven echt maken. Zo komt er af en toe een regenachtige ballade voorbij, maar wordt er vooral met elkaar gelachen en gedanst.

Bekijk hier het hele programma.