Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

8 december 2019

Labyrinth Stage wordt Tavern Stage

Sinds de laatste keer dat Elfia haar poorten opende in Haarzuilens, is er een en ander aangepast door het regerende Wizard Council of Pannkoch. Een van de meest opvallende wijzigingen is de naam Labyrinth Stage, die is veranderd in Tavern Stage.

Labyrinth Stage wordt Tavern Stage

Het podium, gelegen in het noordwesten van het koninkrijk, heeft een naamswijziging ondergaan. Het podium ligt namelijk aan de Labyrinth Lane. Voor de drukke Elfianen leken de namen Labyrinth Stage en Labyrinth Lane teveel op elkaar. Het is meer dan eens gebeurd dat pakketjes op de verkeerde plek werden afgegeven en het is zelfs zo ver gegaan dat het Zingende Kikkerkoor haar optreden midden op het pad startte in plaats van op het podium. Je kunt je voorstellen wat een verkeersopstoppingen dat heeft veroorzaakt.

Naast dat de naam Tavern Stage een logistieke verbetering is, is het ook veel passender voor het podium. Vorig jaar maakte het podium haar debuut als dé Balfolk plek in het koninkrijk. Dit jaar kun je er opnieuw terecht voor fantastische bands, Balfolk workshops en veel kansen om te dansen tot je erbij neervalt. Op zaterdag kun je zelfs tot 21:30u blijven genieten! Had je al gezien dat EmBRUN op zaterdag speelt?

Maar naast dat het de perfecte plek is voor Balfolk en Ceilidh dansen, kun je er dit jaar ook genieten van de mooiste kostuums van jonge Elfianen. Na het succes van de Kinderkostuumparade op Elfia Arcen 2019 is het een vast onderdeel geworden van het programma op zondag. Kinderen en hun families zijn uitgenodigd om hun prachtige, en bij elkaar horende, kostuums te laten zien. Wil je zelf meedoen aan deze kostuumwedstrijd? Kijk dan hier voor alle informatie.

Er gebeuren zoveel gave dingen in het Koninkrijk, zorg dat je aankomende editie niet mist! Heb jij je tickets al?