Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

1 december 2018

Sfeervolle Ierse Rock met Saint City Orchestra

Less is more, blijkt maar weer! Vijf kerels uit St. Gallen met twee gitaren, een mandoline, een accordeon, een viool, een bass en een tamboerijn. Dat is alles wat je nodig hebt voor de opzwepende en sfeervolle Irish Rock van Saint City Orchestra. Kom genieten op Elfia Haarzuilens 2019!

Nieuws

Saint City Orchestra at Elfia Haarzuilens 2019 Utrecht

Dit creatieve quintet laat je niet meer stil staan; je moét gewoon dansen. In hun nummers knipogen de mannen van Saint City Orchestra naar Flogging Molly, Dropkick Murphys en Mumford&Sons. Combineer dit met hun eigen verhalen en talent en je hebt het recept voor een fantastisch optreden.

Nieuwsgierig? Kijk hier hun nieuwste nummer A Toast
Dans mee, leer de tekst en feel free to sing along with your friends woo hoo

Er is zoveel gaafs op Elfia Haarzuilens komend jaar. Bekijk hier het volledige programma.
Dit wil je niet missen! Koop nu je tickets.