Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

25 november 2018

De Koninklijke verkiezingen zijn geopend

Met dit Koninklijke bevel delen wij aan het Elfiaanse volk mee dat de jaarlijkse Koninklijke Verkiezingen weer geopend zijn. Na een magisch jaar vol draken en druides, is het tijd om afscheid te nemen van Koning Albert en Koningin Victoria. Het is tijd voor een opvolger!

Nieuws

Elfia Haarzuilens Royal Elections

We zijn op zoek naar kandidaten die niet bang zijn om deel te nemen aan de Koninklijke Verkiezingen. Elfianen die de leider en entertainer in zichzelf naar voren kunnen laten komen en die dapper genoeg zijn om alle Elfianen te laten zien dat zij de ware koninklijke troonopvolger(s) zijn.

Heb jij het in je om ons welvarende koninkrijk te leiden en zo mogelijk nog mooier te maken? Bekijk dan het Koninklijk Reglement en doe mee!
Niet zo’n durfal? Vergeet dan niet om te stemmen op jouw favoriete kandidaten.

Voor verkiezings gerelateerde vragen,
Gelieve contact op te nemen met onze Elfia minister of Royal Affairs, Anneke Groeneweg via anneke@elfia.com