Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

23 november 2018

Heb je de teaser trailer al gezien?

Heb je het al gehoord? Heb je hem al gezien? De teaser trailer voor Elfia Haarzuilens 2019 is hier. Het thema van dit jaar is Fables and Fairytales. De kostuums, het zingen en dansen, de markt, het spektakel… wij zijn er klaar voor!

Nieuws

Teaser trailer Elfia Haarzuilens 2019 Haarzuilens Utrechts Netherlands snapshot

Zit jij ook al vol verwachting te wachten op komende editie? Met de teaser trailer die online komt, het programma wat steeds verder gevuld wordt en de kostuums die langzaam vorm krijgen, komt Elfia Haarzuilens 2019 langzaam dichterbij.

Als je wilt weten welke bands er spelen, kijk dan bij het Programma. Net als afgelopen jaar hebben we fantastische bands en waanzinnig entertainment. Waar kijk jij het meest naar uit?

Net als ieder jaar, vinden de Koninklijke Verkiezingen plaats op Elfia Haarzuilens. Zorg dat je je stem uitbrengt op jouw favoriet! Wil je liever zelf deelnemen aan de Verkiezing? Kijk dan in het Koninklijk Reglement hoe je je aan kunt melden.

Droom met ons mee tijdens Elfia Haarzuilens 2019 en haal nu je tickets.

En onthoud… When in Elfia, you’ll never dream alone!

 

Krijg je geen genoeg van alle prachtige kostuums? Volg ons op Facebook en Instagram voor je aanbevolen hoeveelheid vitamine Magie.