Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Arcen 2018

13 oktober 2018

De aftermovie van Elfia Arcen 2018 staat voor je klaar!

Oh wat vloog de tijd weer voorbij! Het lijkt alweer eeuwen geleden sinds Elfia Arcen 2018. Verlang je ook al weer terug? Gelukkig hebben we een manier gevonden om nog even stil te staan bij afgelopen editie!

Nieuws

aftermovie Elfia Arcen 2018

De koning en koningin waren dolgelukkig met enorme toestroom van toeristen naar hun koninkrijk. Het weer hield de elfjes, piraten, prinsessen en vele prachtige wezens gelukkig niet tegen om zich door de poorten te wanen en een nieuwe editie vol magie en dromen te vieren.

Maar gelukkig is het nog niet helemaal voorbij! We hebben hier namelijk de fantastische aftermovie van Elfia Arcen 2018! Ga zitten en denk nog een keer terug aan de prachtige herinneringen die we samen hebben gemaakt afgelopen september. En onthoudt… you never dream alone!

Mis je het ook zo? Koop dan nu hier je kaarten voor komende editie: Elfia Haarzuilens 2019!