Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April
21 maart 2023

Spullen opbergen in een locker tijdens Elfia?

Huur een locker ruimte.

Nieuws

Je kan tijdens Elfia Haarzuilens nu je spullen kwijt in een aparte locker van de lockercompany. er zijn drie verschillende afmetingen, van klein tot groot (35 x 55 x 50 cm). Een klein formaat furry hoofd past er misschien net in. De laatste komt zelfs met twee USB poorten waar je je telefoons kunt opladen. Je kan er ook voor kiezen om spullen weer terug te leggen in je auto maar omdat helemaal heen en weer lopen naar je auto waarschijnlijk erg onhandig is, komt een locker wel goed van pas, zeker als je zware of omvangrijke spullen hebt gekocht. Er zijn maar een beperkt aantal lockers beschikbaar, dus we adviseren je om de locker nu alvast te huren, voordat ze allemaal zijn verhuurd. Je kan dit hier doen.