Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Arcen 2019

18 juli 2019

Rapalje op Elfia Arcen 2019

Na een gezellige avond met de mannen van Rapalje tijdens Elfia Haarzuilens 2019, komen ze terug om het feest voort te zetten op zaterdag 21 september tijdens Elfia Arcen.

Deze band heeft bijna geen introductie meer nodig. Rapalje is een Nederlandse band die Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek speelt. Ook de zang bij de muziek is zowel Nederlands- als Engelstalig. De bandleden Dieb, William, Maceál en David spelen op muziekinstrumenten zoals viool, tinwhistle, low whistle, gitouki, trekmelodica, mondharmonica, bodhrán, theekistbas en doedelzak.

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk… Gelukkig hebben we een mooie dansvloer bij het Elfia Stage, zodat er heerlijk gedanst kan worden!