Menu Tickets
31 januari 2021

Elfia wordt weer verplaatst? Krijg ik een refund?

Vanwege de Covid crisis krijgen wij wederom geen vergunning voor een Elfia event in april bij kasteel De Haar. Het Elfia event wordt nu verplaatst naar september 2021 bij kasteeltuinen Arcen.

Heb je nog steeds een ongebruikt ticket dat je vorig aanschafte voor Elfia Haarzuilens 2020, dan adviseren wij jou het volgende te doen:

  • vanwege de verplichte beperking op het aantal bezoekers, mogen wij voor alle Elfia events in 2021 en 2022 (zowel bij kasteel De Haar als kasteel Arcen) minder dan de helft van het normale aantal bezoekers toelaten. We zullen veel Elfianen moeten teleurstellen, maar heb jij nog een ongebruikt – niet gerefund –  ticket, dan mag jij altijd naar binnen op de door jouw gekochte dag (zaterdag, zondag of weekend) op een van de Elfia events van 2021 en 2022.
  • wil je desondanks toch een refund krijgen van je ticket, stuur dan een emailtje naar refunds@elfia.com met jouw (Eventbrite) ordernummer alsmede de ticket codes, de naam en email die gekoppeld zijn aan die tickets.
  • Let op: wij hebben echt alle gegevens nodig! Zonder zowel het order nummer, de ticket codes , de naam als het gebruikte email kunnen wij het refund verzoek niet in behandeling nemen.
  • wij krijgen vanwege een gecompliceerde situatie geen enkele cent overheidssteun. Daarom is het voor ons ook niet mogelijk direct een refund te geven. Wij zullen dit doen meteen na afloop van Elfia Arcen 2021, uiterlijk binnen 30 dagen na afloop dus uiterlijk 17 oktober 2021.