Menu Tickets
31 januari 2021

Elfia wordt weer verplaatst? Wat doe ik met mijn oude, nog geldige ticket?

Heb je nog steeds een ongebruikt ticket dat je vorig aanschafte voor Elfia Haarzuilens 2020, dan adviseren wij jou het volgende te doen:

  • vanwege de verplichte beperking op het aantal bezoekers, mogen wij voor alle Elfia events in 2021 en 2022 (zowel bij kasteel De Haar als kasteel Arcen) minder dan de helft van het normale aantal bezoekers toelaten. We zullen veel Elfianen moeten teleurstellen, maar heb jij nog een ongebruikt – niet gerefund –  ticket, dan mag jij altijd naar binnen op de door jouw gekochte dag (zaterdag, zondag of weekend) op een van de Elfia events van 2021 en 2022. Dus:
    • wil je jouw geldige ticket gebruiken voor Elfia Arcen september 2021 – en heb je het niet gebruikt voor Elfia Arcen 2020 – dan hoef je verder geen actie te ondernemen. Je kan je met jouw ticket melden bij de ingang bij een apart aangegeven ticket-scan locatie.
    • wil je jouw geldige ticket gebruiken voor Elfia Haarzuilens april 2022 – en heb je het niet gebruikt voor Elfia Arcen 2020 of Elfia Arcen 2021 – dan hoef je verder geen actie te ondernemen. Je kan je met jouw ticket melden bij de ingang bij een apart aangegeven ticket-scan locatie.
    • wil je jouw geldige ticket gebruiken voor Elfia Arcen september 2022 – en heb je het niet gebruikt voor Elfia Arcen 2020, Elfia Arcen 2021 of Elfia Haarzuilens april 2022 – dan hoef je verder geen actie te ondernemen. Je kan je met jouw ticket melden bij de ingang bij een apart aangegeven ticket-scan locatie.
  • wil je desondanks toch een refund krijgen van je ticket, stuur dan een emailtje naar refunds@elfia.com met jouw (Eventbrite) ordernummer alsmede de ticket codes, de naam en email die gekoppeld zijn aan die tickets.
  • Let op: wij hebben echt alle gegevens nodig! Zonder zowel het order nummer, de ticket codes , de naam als het gebruikte email kunnen wij het refund verzoek niet in behandeling nemen.
  • wij krijgen vanwege een gecompliceerde situatie geen enkele cent overheidssteun. Daarom is het voor ons ook niet mogelijk direct een refund te geven. Wij zullen dit doen meteen na afloop van Elfia Arcen 2021, uiterlijk binnen 30 dagen na afloop dus uiterlijk 17 oktober 2021.