Elfia Haarzuilens

- 25 & 26 april 2020 -
Menu Tickets
Terug naar Reis en Verblijf

Adres

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Nederland

Openbaar vervoer

Kasteel de Haar is dichtbij station Vleuten, vanaf hier gaan regelmatig treinen via Utrecht Centraal naar ‘S-Hertogenbosch of Tiel en de andere kant op via Gouda en Woerden naar Den Haag Centraal. Ook stoppen er verschillende bussen van U-OV in de buurt van het kasteel en uiteraard bij Station Vleuten.

Plan je reis op https://www.ns.nl of https://www.9292ov.nl

Vanaf station Vleuten kun je gemakkelijk met de speciale pendelbus naar Kasteel de Haar reizen.

Pendelbus

Bussen beginnen te rijden vanaf 9:30 uur op zaterdag- en zondagochtend vanaf NS station Vleuten.
De bussen rijden 3 of 4 maal in het uur afhankelijk van de drukte.
De bustijden worden afgestemd op de treintijden van station Vleuten.
De bussen zullen rijden uiterlijk tot 22:30 op zaterdag en op zondag tot 19.30 uur.
Dit zijn de tijden dat de laatste bus vertrekt vanaf Kasteel de Haar naar Station Vleuten. Zorg dus dat je op tijd bent!
Één van de bussen is geschikt voor rostoelgebruikers en rijdt 1x in het uur.

Op station Vleuten of in de bus kun je voor € 4,- een busticket kopen geldig voor een retour.

Auto

Haarzuilens ligt vlakbij Utrecht, die richting rijdt je op. Echter verschilt het per streek (waar je vandaan komt) welke afslag je moet nemen. Voor een exacte routebeschrijving kijk je op https://maps.google.nl/

Parkeren

Voor het parkeren op de parkeerterreinen van Kasteel de Haar heb je een parkeerkaart nodig. Deze zijn (binnenkort) online of aan de kassa van het kasteel te koop. De parkeerkaarten zijn maximaal één dag geldig en worden bij het uitrijden gevalideerd.

De afgelopen jaren ontstonden er met name files op de zaterdag naar de parkeerterreinen van Kasteel de Haar, dit had vooral te maken met de parkeercapaciteit. Om ervoor te zorgen dat de toegangswegen naar Kasteel de Haar toegankelijk blijven en om voldoende parkeerplaatsen te bieden, willen we mensen vooral aanmoedigen om met het openbaar vervoer te komen. Er rijden pendelbussen tussen NS Station Vleuten en Elfia, een retourtje kost € 4,-. Het tarief voor de parkeerkaart is € 8,00. We verkopen parkeertickets per dag, dus wees er snel bij, want op=op!

Koop je parkeertickets hier!