Elfia Haarzuilens

- 13 & 14 april 2019 -
Menu Tickets
Terug naar Reis en Verblijf

Ieder jaar opent zich in Haarzuilens, Utrecht de poort naar het prachtige koninkrijk Elfia. Naast het koninkrijk, verschijnt ook de altijd gezellige Elfia camping. Met de goedlachse campingbazen Marcel en Paul heeft deze camping alles wat een Elfiaan nodig heeft tijdens een weekendje Elfia bezoeken. Zet jij je Elfia beleving ook voort op deze camping met een fijn kampvuur ‘s avonds?  

Ticket
Vanaf dit jaar werkt de camping met één soort ticket. Het camping-weekendticket. Deze is het hele weekend. Je mag hierbij zelf kiezen voor hoe lang je van de camping gebruik maakt. Ook deze tickets koop je op de ticketpagina.

Openingstijden
De camping is open van vanaf vrijdag 12 april 12.00u tot zondag 14 april 20.00u. Zo kun je in alle rust aankomen en je tent opzetten. Op zondag heb je na de sluiting van het Elfia-evenement nog een uurtje om je laatste spullen in te pakken. Zo kun je extra genieten van een mooi en gezellig weekend.

Voorzieningen
De camping is weer van alle gemakken voorzien. Er is de mogelijkheid om lekker warm te douchen; of je dat nou voor het slapengaan wil of ‘s morgens als je wakker wordt! Natuurlijk staat de Grote Tent weer op zijn plek. Hier kun je vanaf 8.30u genieten van vers gebakken broodjes en vers gezette koffie en thee. Ook de populaire gebakken eieren met spek zijn weer te verkrijgen.
In de avonduren kun je bij de Grote Tent terecht voor een lekkere kop soep, snacks en wat drankjes.
Dit alles voor sympathieke campingprijzen.

Kampvuur
De gezellige Elfia-sfeer vind je ‘s avonds terug rond het kampvuur. Op vrijdagavond vanaf 20.00u en op zaterdagavond vanaf 22.00u ben je welkom om samen met de andere campinggasten rond het kampvuur te genieten. Akoestische muziekinstrumenten zijn hierbij van harte welkom.

Campers
Voor campers is een apart gedeelte gereserveerd op het campingterrein. Ook zijn hier een beperkt aantal stroompunten beschikbaar. Hierom zijn elektrische barbeques en andere stroomvretende apparaten niet toegestaan.
Wil je toch barbecuen? Houtskoolbarbecues zijn wel toegestaan!

Hoe kom ik er?
De camping is dit jaar wederom aan de Thematerweg 10 in Haarzuilens. De camping is op 20 minuten loopafstand van het Elfia evenement.
De camping is goed bereikbaar met openbaar vervoer, buslijn 127 vanaf station Vleuten stopt voor de camping bij de halte Joostenlaan, Haarzuilens. Vanaf het station is het 15 minuten lopen naar de camping.

Let op! Aangezien de camping midden in een natuurgebied ligt is het niet toegestaan voor loslopende honden.
De camping is niet toegankelijk voor het parkeren van auto´s. Je mag wel met de auto het campingterrein op om je kampeerspullen te lossen en laden. Hierna wordt je verzocht je auto op de daarvoor aangewezen plek te parkeren.

Voor verdere vragen, kun je een mail sturen naar Paul via prozmus@kpnmail.nl

Kom je ook slapen op de Elfia camping?
En onthoud… at Elfia, you’ll never dream alone