Elfia Haarzuilens

- 21 & 22 april 2018 -
Menu Tickets
Terug naar Reis en Verblijf

De Elfia belevenis ’s avonds doorzetten op de camping die samen met Elfia gerund wordt door de herbergiers Paul en Marcel. Het kampvuur ’s avonds heeft al de nodige verhalen & liederen uit de kelen doen opzwellen, daarbij gezellig kennismakend met andere Elfia gangers.
De Elfia camping breidt zich elk jaar iets uit met meer bezoekers. Hetgeen er voor zorgt dat de herbergiers de douches & toiletten alsmede het eten aan ’t uitbreiden zijn.

De camping is dit jaar wederom aan de Thematerweg 10 in Haarzuilens. De camping is op 20 minuten loopafstand van het Elfia evenement.

De camping zal geopend zijn vanaf vrijdag 20 april 14.00 uur tot zondag 22 april 19.00 uur.

De camping zal dezelfde sfeer en harmonie uitstralen die zo kenmerkend is voor het unieke karakter van Elfia.

Op vrijdag vanaf 20.00 uur kun je al kennismaken en genieten van de Elfia-beleving wanneer we het grote centrale kampvuur zullen aansteken. Voel je vrij om je onversterkte muziekinstrument mee te nemen en met elkaar alvast in de Elfia-stemming te komen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Op zaterdagochtend kun je vanaf 8.30 uur in de grote tent een biologisch ontbijt gebruiken, gezellig wakker worden met een gebakken ei en een vers kopje koffie! En dan op weg naar een fijne festival dag/avond. Vanaf 22.00 uur kun je nog even lekker samen nagenieten bij het kampvuur of in de grote tent waar je aan de tafels nog even kan na kletsen en wat te eten of drinken kan kopen. Ook op zondagochtend is de grote tent de plek om rustig wakker te worden met koffie en broodjes.

Het kampeerterrein zal voorzien zijn van de nodige faciliteiten inclusief douches en toiletten. Voor campers is er een apart gedeelte van de camping gereserveerd waar beperkt stroom beschikbaar is. Verder is er dus de grote tent waarin je je kunt omkleden in je nieuwe kostuum. Gewone barbecues zijn toegestaan, dus geen elektrische! Dit geldt ook voor ander stroom slurpende apparatuur.

De camping is niet toegankelijk voor het parkeren van auto´s. Je mag wel met de auto het campingterrein op om je kampeerspullen te lossen en laden. Hierna wordt je verzocht je auto op de daarvoor aangewezen plek te parkeren.

De camping is goed bereikbaar met openbaar vervoer, buslijn 127 vanaf station Vleuten stopt voor de camping. Vanaf het station is het 15 minuten lopen naar de camping.
We hopen jou te kunnen begroeten in april voor de derde Elfia camping waar we samen met jou van een mooi harmonieus weekend willen genieten.

Voor alle verdere vragen over de camping kun je contact opnemen met Paul Rozmus via prozmus@kpnmail.nl