Elfia Haarzuilens

- 13 & 14 april 2019 -
Menu Tickets
Terug naar Reis en Verblijf

Elfia Event Travel HaarzuilensNaast de auto en de pendelbus, hebben we nu nóg een manier om naar Elfia te reizen: de bussen van Event Travel. Met opstapplaatsen vanuit het hele land, is er altijd een vertrekpunt in de buurt. Geniet van een heerlijke dag Elfia zonder zorgen. Je hoeft niet over te stappen en stapt recht voor de poorten uit. Boek hieronder je tickets.

Tijden

Als je met de Event Travel-bus rijdt, kom je rond 12.00u aan voor de poorten van Elfia Haarzuilens. Je hoeft dus niet ver te lopen. Omdat de bussen vanuit verschillende punten vertrekken zal de vertrektijd per bus verschillen. Twee dagen voor het festival ontvang je een mail met daarin je busticket en de definitieve vertrektijd vanaf jouw opstapplaats.

Opstapplaatsen

Met meer dan 200 opstapplaatsen verspreid over alle provincies, is er altijd wel een opstapplaats in de buurt. Deze plaatsen liggen veelal bij stations en andere goed bereikbare plekken. Ieder bus heeft een eigen busnummer. Hieraan herken je je bus. Wil je graag met je vrienden in dezelfde bus (vanaf dezelfde opstapplaats) reizen? Boek dan jullie tickets in één boeking. Anders is er kans dat jullie in verschillende bussen reizen.

Gaan jullie met een groep van minimaal 15 mensen en zit jouw gewenste opstapplaats er niet tussen? Dan kun je zelf een opstapplaats aanvragen!

Tickets

Bij Event Travel kun je zowel bustickets als combitickets kopen. Een busticket is altijd retour. De combitickets bestaan uit een een retour voor de bus (heen en terug naar dezelfde opstapplaats) en een entreeticket voor het festival.

Bustickets Zaterdag

Bustickets Zondag

Veel gestelde vragen

Help, ik dreig mijn bus te missen en nu?

Bel Event Travel. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 038 – 42 567 30. Zij zoeken dan samen met jou naar een oplossing.
In sommige gevallen kan de bus even op je wachten, of kun je zelf naar de volgende opstapplaats op de route reizen en daar opstappen, zodat je alsnog mee kan naar Elfia. In sommige gevallen zal Event Travel voor de heenreis niets meer voor je kunnen betekenen (bijvoorbeeld als je veel later dan de aangegeven vertrektijd aanwezig bent), maar uiteraard kun je dan nog wel ‘s avonds met de bus vanaf Elfia terug naar huis.

Waarom heb ik mijn tickets nog niet ontvangen?

Event Travel verstuurt je bus- of combitickets 2 dagen voor vertrek, dat is veelal op de donderdagmiddag vóór het evenement. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres wat je in je boeking hebt opgegeven, zorg er dus bij de boeking voor dat dit het juiste e-mailadres is. Let er op dat onze e-mails tussen de ongewenste mail terecht kunnen komen!
Mocht je de tickets één dag voor het evenement nog niet hebben ontvangen, neem dan even contact op met Event Travel.

Hoe laat vertrekken we?

De vertrektijden op de Event Travel website zijn –tot twee dagen voor het evenement– voorlopige tijden. Twee dagen voor het evenement zet Event Travel de definitieve vertrektijden op hun website. Deze definitieve vertrektijd staat natuurlijk ook op je bus-ticket(s) die je twee dagen voor het evenement per e-mail ontvangt.

Hoe laat komen we aan bij Elfia?

Hoewel de bussen natuurlijk afhankelijk zijn van het verkeer zullen ze volgens de planning rond 12.00 aankomen bij Elfia. Dan heb je dus alle tijd om te genieten van het festival, een knobi broodje te eten en bij Labyrinth stage mee te doen aan een Balfolk workshop!

Hoe laat vertrekt de bus naar huis?

Om iedereen de kans te geven om volop van Elfia te genieten, vertrekken de bussen uiterlijk een uur nadat de poorten van Elfia gesloten zijn. Dus maak je laatste dansje af, haal je jas uit de garderobe en wandel naar je bus toe. Vergeet niet op weg naar buiten je mede op te halen!

Zaterdag
21.30 uur – Touringcar weer aanwezig
23.00 uur – Uiterlijk vertrek touringcar

Zondag
18.30 uur – Touringcar weer aanwezig
20.00 uur – Uiterlijk vertrek touringcar

Waar kan ik opstappen?

Verdeeld door het land zijn ruim 200 opstapplaatsen. Er is er dus altijd eentje bij jou in de buurt! Kijk voor een overzicht van alle opstapplaatsen en de (voorlopige) vertrektijden van de bussen op de volgende pagina’s: Overzicht Zaterdag Overzicht Zondag

Mag mijn larpzwaard/koffer/hoepelrok mee in de bus?

Je kunt bagage meenemen, grotere items kunnen in het bagageruim onderin de bus. Houd er wel rekening mee dat niet alle bussen bij het evenement geparkeerd blijven staan. Je kunt overdag geen spullen achterlaten in de bus. Het kan zijn dat je op de terugreis in een andere bus zit. Verder zijn Elfia & Event Travel niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor jouw bagage.

Staat je vraag er niet tussen?

Voor antwoorden op allerhande overige vragen kun je kijken op de website van Event Travel. Klik hier voor een directe link naar de FAQ. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Event Travel via de ‘contact’ button op hun website.
https://www.eventtravel.nl/informatie/hoe-werkt-het/faq/