Menu Tickets

Een Workshop Over Kostuums en Muziek uit Valencia

Valencian Costume and Music

 

“Precioso”

In een zeer bijzondere samenwerking tussen Elfia en de Provincie Valencia zijn we bijzonder trots om u uit te nodigen om deel te nemen aan deze unieke kans om niet alleen de prachtige danskostuums van zowel de vrouwelijke als mannelijke dansers te zien, die de reis van Valencia naar u hebben gemaakt, maar ook om te luisteren naar de betoverende muziek gespeeld op hun lokale instrumenten.

U krijgt de gelegenheid om de kostuums te bekijken en de dansers en muzikanten te ontmoeten tijdens deze unieke gelegenheid, gehost door Elfia en geïntroduceerd en toegelicht door de Elfiaanse Ambassadeur in Spanje, Ben, en ook uw Maarschalk van het Diplomatieke Korps, Oom Roly.

Dit is een perfecte manier om uw tijd door te brengen door uit de eerste hand te leren hoe de kostuums worden gemaakt, en ook de ongelooflijke “haarjuwelen” te zien die door Valenciaanse dames worden gedragen.

De klanken van de gespeelde muziek zijn iets wat u nog lang zult herinneren, met zijn bedwelmende mix van Moorse en Spaanse geluiden.

Optredens

Saturday Chapel
Sunday Chapel