Menu Tickets

Ontsnappen aan de dood is onmogelijk

The Nevermore Undertakers

Deze ‘begrafenisonderneming’ werkt voor de dood en zal er alles aan doen om jouw ziel in hun macht te krijgen. De medewerkers van deze onderneming zijn;
The Lure: Zij die de zielen van de arme stakkers lokt met beloftes voor macht, liefde, geld of wat ze ook willen voor de lage, lage prijs van een ziel.
The Driver: Chaufeur in hart en ziel (wat er nog van over is). Leider van de groep die de taak van de Dood heeft om zoveel mogelijk zielen te begeleiden naar het hiernamaals, wat het ook moge kosten.
The Muscle: Zij die zo onverstandig zijn om de “tol”niet te betalen of proberen aan de Dood te ontsnappen zullen tegenover deze “heer” komen te staan. Pijn voelt hij niet en zijn kracht is ongekend… Aan zijn ijzige greep is niet te ontsnappen.
The Witch: Soms is er geen ruimte in de wagen voor het stoflijk overschot, deze dame zorgt er voor dat alleen de ziel mee gaat. Het stoflijkoverschot? Soms blijft het achter voor de nabestaande. soms weet alleen zij wat er mee gebeurt.
Death: De Dood, Magere Hein, Charon, hij is bekend met onder meer de namen en alle leden van The Nevermore Undertakers. Zij hebben een zekere “schuld” bij hem vandaar hun “werk”.