Menu Tickets

Een krachtige kans, weer terug in balans!

Sanna van Bentveld

Wil jij ook nóg stralender door het leven? Kom dan langs een van de readings, helingen of workshops van Sanna.  Tijdens Elfia zal Sanna per dag 2 workshops mindfulness geven tussen haar readings en heling sessies door.

Mindfulness workshops (voor kinderen)

Het leven is tegenwoordig veel te druk en gehaast waardoor we vergeten stil te staan bij de dingen die écht belangrijk voor ons zijn. Tijdens deze workshop leer je open te staan en met een vriendelijke houding jezelf te accepteren zoals je bent en het leven te aanvaarden zoals het is. De oefeningen die je hier krijgt geleerd zijn ook makkelijk om thuis toe te passen!

Readings

Sanna stelt zich open en maakt contact met engelen/gidsen waarvan ze boodschappen doorkrijgt en zet deze in de vorm van woorden, zinnen en beelden voor je op papier. Hierdoor wordt je totale plaatje van lichaam en geest compleet, krijgt de betekenis van je levenspad meer ruimte en/of verkrijg je inzichten in je specifieke vraag/probleem.

Sjamanistische heling

Door handoplegging wordt contact gemaakt met het lichaam en doorvoelt Sanna waar de energie stroomt of geblokkeerd is. Vaak zijn stress, verdriet en/of pijn de oorzaak van zo’n blokkade die je zelf ook voelt. Een heling kan helpen bij vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, burn-out en je algehele welzijn bevorderen. Ook zonder aanwijsbare lichamelijke klachten kan gewerkt worden aan inzichten en bewustwording van lichaam en geest. De ervaring leert dat genezing en helderheid zeer helend werken, je komt weer in balans!

Optredens

Saturday
Sunday