Menu Tickets

Zeemansliederen en vrolijke deuntjes: een muzikaal piratenavontuur

Pirates’ Picnic

 

Ahoy, landrotten! Maak je klaar voor de Pirates’ Picnic! Maar wie zijn die zotten eigenlijk? Wie speelt er nu accordeon of bouzouki op jumpstilts!?

Het begon allemaal aan de picnictafels, waar Frank (Plan-G), Henjo (Captain Kelphair) en andere muzikanten elkaar telkens weer vonden. Al snel ontdekten ze hun gedeelde passie voor folk en shanty’s, en zo ontstond Pirates’ Picnic!

De vaste bemanning bestaat uit Henjo (o.a. bouzouki en zang), Frank ((bas-)accordeon), Leo (accordeon en cajon), Max (gitaar en zang), en Madelieve (viool). De laatste aanmonstering is Stas (banjo). Maar wees vooral niet bang om mee te doen, ze hebben meestal extra instrumenten bij zich! Ze staan altijd open voor een muzikale sessie met andere muzikanten en onze dappere bezoekers. Dus pak je eigen instrument erbij, leen er een, zing, trommel, of geniet gewoon van de muzikale zee van Pirates’ Picnic!

Deze muzikale piraten varen regelmatig uit en bereiken zo alle hoeken van het terrein, vooral de picknickplaatsen natuurlijk! En dat gebeurt meestal niet op een normale manier, maar al spelend, in een bolderkarretje, of op jumpstilts!

 

 

Optredens

Saturday
Sunday