Menu Tickets

Folking Madness

O’llainnis

O’llainnis; rauwe Ierse folk uit Nederland! De betere party folk, maar ook de bekende ballades en meezingers als Whiskey in the Jar en The Wild Rover. Toegankelijke muziek met een lekker rauw randje, enorm veel energie en humor. O’llainnis is zwoele tin whistles, rammelende mandolines en een solide rockband. Stilzitten is in elk geval geen optie!

Grote en kleine podia zette O’llainnis al compleet ondersteboven met een opzwepende mix van traditionele Ierse en Schotse muziek. Geschikt voor jong en oud, maar zeer zeker voor de jongeren van hart. Dus pak je goeie zin in bij je stralende persoonlijkheid en bereid je voor op een feestje om je nooit te herinneren! Het O’llainnis gezelschap heeft elkaar gevonden tijdens een backstageparty van een bekende Schotse muziekproductie, en dat is te horen! 

O’llainnis bestaat uit:

  • Anke – Tin whistler, begenadigd zangeres
  • Chris – Frontman, multi-instrumentalist, verteller
  • Jelle – Heerser van de lage tonen, rauwe vocalen
  • Robin – Professioneel gitarist en flessenhalskunstenaar *hik*
  • Robin – Slaat beroepsmatig op dingen. Dingen als trommels, bekkens, basgitaristen

Alle leden van O’llainnis hebben jarenlang gestudeerd en getraind om deze bij tijd en wijlen gevaarlijke show voor u tot stand te brengen. Wij adviseren u dit vooral niet thuis te proberen. Risico’s omvatten lichte dronkenschap, droge en pijnlijke keel, en verlies van grote sommen geld in drinkgelegenheden.

Cheers!

Optredens

Saturday 14:30 - 16:00 Elfia Stage
Sunday 18:30 - 20:00 Elfia Stage