Menu Tickets

Franka Farula Kaupo

Medieval Bath house

Franka Farula Kaupo is oudgermaans voor Freije Handelsreijsende, wat gratis handelsreizigers betekent. Al meer dan 8 jaar staat de naam voor een laatmiddeleeuwse kampgroep gevestigd in Duitsland die zich presenteerde als handelsreizigers in de verschillende landen (Duitsland, Luxemburg, Zwitserland) van die tijd langs de Via Aurelia.

Onderdeel van ons uitgebreide programma vanuit het kamp zijn een middeleeuwse smid, een badhuis, een boogschietpad en een bijlwerpen/jeavelinpad. Ons programma is afhankelijk van de vraag van de organisatoren en de mogelijkheden.

In de grote showkeuken van het kamp koken, grillen en bakken we het hele weekend door. Wij vervaardigen zelf pijlen en bogen voor onze bowlingbaan, we presenteren de kunst van het boogschieten en de geschiedenis van verschillende pijl en boog in woord en daad op de bowlingbaan. De smid en compagnon zorgen voor bijlen, speren maar ook voor haringen en juwelen. U kunt ook naaldbindingen, borduurwerk en snijwerk zien. Het badhuis biedt een houten hottub voor maximaal 6 personen en een aparte douche met warm water.

 

Optredens

Saturday
Sunday