Menu Tickets

Pirate Cove

McCabe & KaNaka

Sinds hun oprichting in 2013 staan ​​MacCabe & KaNaka voor eerlijke en authentieke volksmuziek. Zelfs als duo was een van de onmiskenbare kenmerken van de band hun extreem krachtige zang, die zich bijzonder goed ontvouwt op hun shanties en acapella’s, waardoor het publiek de indruk krijgt dat ze zich aan boord van een schip bevinden dat hard werkt.

Het vermogen om met akoestische instrumenten als gitaar, bodhrán en mandoline een muzikale druk te creëren die het publiek goed opwarmt, is een kwaliteitskenmerk van deze band. Zodra de vier muzikanten echt aan de slag gaan met hun zoutwatercharme, is de sfeer gegarandeerd. Want volgens het motto “part of the ship – part of the crew” kennen de in Sleeswijk-Holstein en Nedersaksen wonende muzikanten het publiek in hun shows op festivals als het Medieval Fantasy Spectaculum, Full Metal Holidays, Wacken Winter Nights of Stadt-Museums,- en familiefeesten om op te nemen.

‘Seemann, Tod & Teufel’, gesymboliseerd door de drie ‘XXX’ in hun logo, is het motto van de band en geeft een idee met wat voor boefjes we hier te maken hebben.

Optredens

Saturday
Sunday