Menu Tickets

Een Legendarische Middag vol Bardeninspiratie

Good Trouble’s Bard’s Corner

 

Je weet, muziek overstijgt geluid; het is kracht. Met oefening en avontuur heb je lied, spraak, en de magie daarbinnen meester gemaakt.

Alle Elven, jullie worden opgeroepen. Mis je volgende worp niet! Sluit je aan bij de meester-muzikanten, The Trouble Notes & Good Habits, bij de Bardenhoek en ontvang je Bardeninspiratie. Beheers de menigte, beïnvloed je vijanden en moedig je bondgenoten aan tijdens dit bijzondere middagevenement in het Koninkrijk. Voel je je een zanger? Zing mee met een uniek repertoire van enkele van de grootste Folk- en Fantasy-liederen ooit geschreven. Speel je een instrument? Doe mee met de muzikanten terwijl ze een handvol iconische volksmelodieën spelen. Hou je van dansen? Dans mee met meester-entertainer Sophie van Grinsven! Mis je kans niet en speel een Critical Role bij de Bardenhoek op zondag!

The Trouble Notes begonnen hun leerlingschap meer dan een decennium geleden. Ze bestudeerden de trillingen van verre landen en luisterden naar de echo’s van het multiversum. Sinds 2017 hebben ze de reis door de poorten van het Koninkrijk Elfia gemaakt, staand op het kruispunt van enkele van de grootste verhalenvertellers en Elfse leerjongens. Ze hebben hun aangrijpende muzikale vaardigheden onder de knie en staan klaar om een speciaal Barden-evenement naar Elfia Haarzuijlens te brengen. Een volledig overzicht van het repertoire en een open oproep voor deelnemers aan bepaalde Critical Roles wordt begin 2024 gepubliceerd.

Optredens

Sunday Pirates Cove