Menu Tickets

Magical Healing sounds

Gabslichthuis: healing sounds

 

Op Elfia Haarzuilens is Gabs te vinden bij Spiritual Valley. Een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van muziek en de natuur. En de geluiden van een prachtig evenement op de achtergrond natuurlijk. Gedurende de dag kun je hier terecht om Spiritual Valley te ontdekken, maar Gabs heeft ook verschillende activiteiten voorbereid:

Dagopening
Beide dagen begeleidt Gabs de Dagopening in Spiritual Valley. Als bezoeker ben je van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Een prachtig elementenritueel met drum en ratel om de magische dag op Elfia heerlijk te starten.

Elementen Healing Sounds
Met haar Elementen Healing Sounds neemt ze je mee op reis. Bij welk element is er een wens voor jou en wat mag er dit voorjaar voor jou gaan stromen en tot bloei komen? Je bent natuurlijk ook welkom voor gewoon even wegdromen of ontspannen en genieten van de Helende klanken van Gabs.

Gabs is naast het creëren van healing sounds ook auteur van het kinderboekje ‘Gabs en Tante en het Zweef-avontuur‘. In het dagelijks leven is ze ook Emotie- en Emdr-therapeut en verbindt ze graag  het ‘Denken&Voelen’ met elkaar om zo bij je eigen magie & spirit te komen.

Wees welkom!

 

Optredens

Saturday 11:15 Spiritual Village Dagopening
Saturday 12:30 Spiritual Village Healing sounds
Saturday 17:30 Spiritual Village Healing sounds
Sunday 11:15 Spiritual Village Dagopening
Sunday 12:30 Spiritual Village Healing sounds
Sunday 17:30 Spiritual Village Healing sounds