Menu Tickets
Terug naar Over Elfia

Elfia, het land waar je je dromen tot leven kunt brengen en delen met anderen. Een Rijk met een eigen vlag, paspoort en volkslied, geleid door een koninklijk paar dat jaarlijks door het volk van Elfia wordt gekozen.

Koninklijk paar

Na de eerste Vampia oorlog werd de conclusie getrokken dat Elfia alleen zou kunnen overleven als er meer eenheid en harmonie onder de diverse bevolkingsgroepen van Elfia zouden bestaan. Elke bevolkingsgroep mocht in principe eigen leiders kiezen maar gezamenlijk zou er elk mensenjaar één democratisch  gekozen koning of koningskoppel regeren over alle soorten en rassen van Elfia. Deze traditie zet zich tot noch toe voort.

De belangrijkste taak van het koninklijk paar is de pijlers van het koninkrijk te beschermen tegen kwalijke invloeden van buitenaf, maar ook tegen bedreigingen van binnenuit. Want zonder respect, creativiteit, verbondenheid, blijheid, verwondering en humor is de magische wereld van Elfia gedoemd te verdwijnen. In het mensenjaar 2008 werd de eerste koningin van Elfia gekroond: Earane I. Door de jaren heen is er een lange lijst van Elfia Royals onstaan, waar elk jaar weer de meest bijzondere koningsparen aan worden toegevoegd. Elk koningspaar heeft zijn eigen stempel op onze geschiedenis gezet, en hiermee ons verhaal verrijkt. Zo heeft ons eerste elven koningspaar heftige jaren meegemaakt en de hulp van Draconis Elfia in moeten roepen. Je moet goed kunnen regeren en weten wat het beste is voor Elfia.

Beschik jij over kwaliteiten die ons koninkrijk verder tot bloei kunnen brengen en beschermen, en ben je bereid deze belangrijke taak op je te nemen? Treed dan naar voren als opvolger van …! Om toe te treden tot de imposante lijst van Elfia Royals moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. In de spelregels en voorwaarden staat wat deze voorwaarden zijn en hoe je jezelf kandidaat kunt stellen.