Menu Tickets

Elfia Arcen 2019

21 - 22 September 2019

Haarzuilens 2019

6 april 2019

Ben je er klaar voor?

Oh het is bijna zover! Over een week openen de poorten van Elfia zich! Ben jij er klaar voor? Om je te helpen in de voorbereidingen hebben we de belangrijkste informatie op een rijtje gezet:

Nieuws

elfia vragen belangrijke informatie

Hoe je er komt

Kom je met de EventTravel bus? Dan kun je in de komende tijd e-mails verwachten met alle details, richttijden en je tickets.

Kom je met het openbaar vervoer? Controleer dan vlak voor vertrek NS en 9292 om te zien of er geen werkzaamheden of verstoringen zijn.

De eerste pendelbus naar Elfia vertrekt vanaf station Vleuten om 9:30u. Je kunt een retourkaartje kopen voor €4,- op station Vleuten en bij de buschauffeur.

Kom je met de auto? Koop dan hier je parkeerticket en zorg dat je deze print!

Meer informatie vind je op de pagina Reis en Verblijf.

Toegang tot Elfia

Heb je al tickets gekocht?
Nee? Dat kun je hier doen.
Ja? Weet je waar ze zijn?

Je hoeft je entreekaartje niet te printen. Ze kunnen vanaf de smartphone gescand worden, mits je geen gebroken scherm hebt en je de helderheid van het scherm optimaal zet.
Als je niet weet waar je tickets zijn, neem dan contact op met Eventbrite. Zij helpen je verder.

Niks missen

Zorg dat je niks mist van al het gave dat we voor je in petto hebben!

Als je je weekend ticket laat scannen, krijg je je polsbandje en paspoort inleg. Vergeet niet om deze in je paspoort te sealen bij de Tourist Information voor je vertrekt! Ook kun je het al eerder op de dag doen, om drukte te vermijden! Mocht je alsnog even van het terrein af willen en er later terug op, dan krijg je een stempel bij de entree.

Heb je al plannen gemaakt voor je bezoek?
Heb je het programma bestudeerd en met het blokkenschema een planning gemaakt? Bij het uitstippelen van je route op de kaart zul je zien dat er nieuwe namen en symbolen te vinden zijn. Bekijk ze vast!

Als je je spullen wil opbergen, dan kan dat bij de lockerstand. Deze staat naast de Tourist Information. Je vult een Elfia boodschappentas en voor 5,- nemen wij het de hele dag in bewaring. Meer informatie vind je hier.

Maak als echte Elfiaanse inwoner gebruik van je recht om te stemmen op zaterdag! Een van deze Royal Candidates zal het aankomende Elfiaanse jaar over Elfia heersen. Jouw stem telt! Je kunt stemmen bij het stemlokaal bij Elfia Stage.

Tip: je wil de lasershow niet missen. Dit jaar wordt hij geprojecteerd op het kasteel en zal dus van veel locaties te zien zijn!

Voor alle andere vragen, kun je terecht bij de Tourist Information!
Vergeet ons voor highlights niet te volgen op Instagram, leuk te vinden op Facebook en mede Elfianen te ontmoeten in onze Elfiaanse Facebookgroep.