Menu Tickets
2 april 2020

Hoe gebruik ik een voucher van Tixel?

Door maatregelen vanuit de overheid kan Elfia Haarzuilens 2020 helaas niet doorgaan. Samen met Eventbrite en Tixel bieden we je de mogelijkheid om je gekochte ticket om te wisselen voor een voucher, welke je op een later moment kunt besteden. Je kunt tot 1 juli 2020 je bestaande ticket(s) omzetten in een voucher. ... of lees eerst meer informatie:

Wat kan ik met mijn voucher doen?

Een voucher is een tegoedbon welke je geheel of gedeeltelijk kunt besteden aan tickets voor Elfia.
De waarde van je voucher komt overeen met de gezamenlijke waarde van alle tickets in je bestelling, inclusief de servicekosten die je betaald hebt.

Bij het kopen van een nieuw ticket kun je er voor kiezen om deze te betalen met aftrek van je voucher. Koop je een ticket dat goedkoper is dan de waarde van je voucher? Het resterende bedrag blijft onder dezelfde voorwaarden op je voucher staan, zodat je deze op een ander moment kunt besteden. Indien je een ticket wil kopen dat duurder is dan de waarde van je voucher, zal je het verschil moeten bijbetalen. Je kunt bovendien de voucher besteden aan andere ticket types dan waarvoor je de voucher hebt ontvangen.

Je kunt de voucher uiteraard zelf gebruiken, maar omdat deze niet persoonsgebonden is kun je er ook iemand anders blij mee maken.

De voucher uitgegeven in het kader van de annulering/verplaatsing van Elfia Haarzuilens 2020 zijn geldig tot en met 30 april 2021 en kun je dus gebruiken voor de aanschaf van tickets voor Arcen 2020, Haarzuilens 2021 en/of Arcen 2021.

Hoe claim ik mijn voucher?

Je voucher claimen gaat eenvoudig via onze speciale pagina op Tixel.com

Iedereen die via Eventbrite een ticket heeft gekocht, heeft een account van Eventbrite gekregen.
Op de Tixel pagina log je in met je Eventbrite account, waarna Tixel je bestelling controleert en je de optie geeft om de voucher te claimen. Uitsluitend de persoon die de bestelling heeft geplaatst, kan de tickets omwisselen.

Stappenplan

 1. Ga naar de Tixelpagina, klik op de knop “Confirm my tickets with Eventbrite”
 2. Wanneer je nog niet bent ingelogd bij Eventbrite: Log in bij Eventbrite met het e-mailadres waarmee je bestelling hebt geplaatst. Weet niet wat je wachtwoord is? Klik dan op “Forgot password”
 3. Geef Resale Facility van Tixel toegang tot je Eventbrite account
 4. Controleer of Tixel de juiste bestelling heeft ingeladen en of het bedrag klopt. Je kunt nog steeds besluiten om je tickets te bewaren voor Elfia Haarzuilens 2021, als je dit niet wilt klik je op “I can’t make it”
 5. Kies de optie “Get a voucher”.
 6. Je ontvangt binnen enkele minuten per e-mail een voucher code. Bewaar deze e-mail goed! Een verloren voucher kunnen wij helaas niet voor je opzoeken.

Zie je na het inloggen bij Tixel geen tickets? Check of je met het juiste Eventbrite account bent ingelogd en verzeker je ervan dat niet iemand anders de tickets voor jou heeft besteld.

Kom je er niet uit, klopt er iets niet of heb je nog vragen? Neem contact met ons door, onder vermelding van je order nummer, een e-mail te sturen naar elfoffice@elfia.com

Hoe gebruik ik mijn voucher?

Het kopen van tickets met je voucher gaat via het reguliere bestelsysteem van Eventbrite. Je voucher werkt hetzelfde als promotie- en kortingscodes.

Stappenplan

 1. Ga naar de ticketpagina van de Elfia editie waarvoor je een ticket wilt kopen
 2. Klik in het bestelformulier op de knop “Enter promo code”
 3. Vul je voucher code in en klik op “Apply”
 4. Je voucher is nu toegepast, de prijs van alle tickets wordt in mindering gebracht met de waarde van je voucher.

  Let op! In verband met de beveiliging van Eventbrite kun maar één ticket per bestelling met je voucher betalen. Heb je een voucher met voldoende waarde om meerdere tickets te kopen? Dan kun je na het afronden van je eerste bestelling je volgende ticket met dezelfde voucher bestellen, na elke bestelling wordt de resterende waarde teruggestort op je voucher.Bovendien is het door technische beperkingen bij Eventbrite is het niet mogelijk om via het bestelsysteem je voucher te gebruiken om kindertickets te bestellen. Wil je jouw voucher gebruiken om kindertickets te kopen? Neem contact met ons op, onder vermelding van je voucher code en order nummer, via elfoffice@elfia.com